Avengers madkasse

Har du en lille Avengers fan derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Avengers udstyr. Så skal han da have en Avengers madkasse.

The Avengers er en superheltegruppe med varierende sammensætning, men som normalt består af flere af Marvels mest kendte superhelte, som Captain AmericaThor og Iron Man.

En Avengers madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter. Madkasserne kan enten købes separat eller er der også lavet flere Avengers madkassesæt, hvor der udover madkasse medfølger en drikkedunk. Der findes efterhånden en del flotte Avengers madkasser på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem:

Super cool Avengers madkassesæt med madkasse & aluminium drikkedunk i super seje farver og med flotte motiver. Drikkeflaske: 16 cm høj. Madkasse: 16 cm (B) X 13 cm (D) X 6 cm (H). Find det her hos Thefairytalecompany.

Stor og rummelig Avengers tin madkasse med all over motiver på for og bagside og kraftig bærehank. Mål: 20 H x 15,5 B x 7 D cm. Find den her.

Stor og rummelig Avengers tin madkasse med all over motiver på for og bagside og kraftig bærehank. Mål: 20 H x 15,5 B x 7 D cm. Find den her.

Flot madkasse med de populære Avengers figur. Mål 16 x 13 x 6 cm. Find den her.

Avengers madkassesæt indeholdende madkasse og drikkedunk med print. Find det her hos Eurotoys.

Indlægget Avengers madkasse indeholder affiliatlinks

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *