Barbie skoletaske

Barbie har efterhånden været et hit i flere generationer og de fleste piger/kvinder kan nok huske at de i deres barndom også have leget med Barbie dukker. Barbiedukken blev opfundet af Mattel i 1959 og er elsket for sin afspejling af småpige-drømme om prinsesseidentitet og om voksenlivet.

Men ikke nok med at Barbie er en populær figur at lege med, så er Barbie skoletasker også i høj kurs hos mange Barbie fans.

Er du på jagt efter en Barbie skoletaske, har vi samlet et lille udvalg her:

 

Flot Barbie taske med flere praktiske rum, så der både er plads til madkassen og drikkedunken, samt et større rum til bøger og skiftetøj. Tasken er velegnet til de sidste første år i skolen. Produktmål: 36 x 26.5 x 16 cm. Find den her hos Eurotoys.

Flot Barbie taske med flere praktiske rum, så der både er plads til madkassen og drikkedunken, samt to større rum til bøger og skiftetøj. Tasken er velegnet til de sidste første år i skolen. Produktmål: 31 x 25 x 12 cm. Find den her hos Eurotoys.

Flot Barbie skoletaske i kraftig tornyster kvalitet. Tasken har flere mindre rum, til eksempelvis madkassen og drikkedunken, samt et større todelt rum, med god plads til bøger og andet. Tasken er velegnet til de første år i skolen. Produktmål: 37 x 27 x 14 cm. Find den her hos Eurotoys.

Barbie rygsæk med fine motiver og skønne deltajer som glimmer kantbånd. Et rum samt forlomme med lynlåslukning. Bærehank og justerbare skulderremme. Mål: 34 (H) x 26 (B) x 11 (D) cm. Find den her hos TheFairytaleCompany.

 

Indlægget Barbie skoletaske indeholder affiliatelinks

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *