April 2, 2020
batman skoletaske, batman rygsæk, skoletaske med batman, skoletaske til drenge, skoletasker med superhelte, superhelt skoletaske, klar til skolestart

Batman skoletaske

Er du på jagt efter en sej Batman skoletaske med den populære superhelt? Så er du kommet til det rette sted!

De fleste drenge (og faktisk også en del piger) elsker at se op til superhelte og der magiske kræfter. Skoledagene bliver straks lidt sjovere hvis ens yndlingshelt får lov at komme med i skole i form af en smart skoletaske.

Batman (først kendt som The Bat-Man direkte oversat Flagermusmanden) er en amerikansk tegneserie-figur skabt af tegneren Bob Kane og forfatteren Bill Finger.

Batman hører hjemme i det amerikanske superhelte-univers fra forlaget DC Comics, omend han rent faktisk ingen superkræfter har selv. I stedet er han veludstyret med den nyeste teknologi, som han selv finansierer.

Bruce Wayne er superhelten Batmans hemmelige identitet, en milliardær fabrikant, playboy og filantrop. Som barn var han vidne til mordet på sine egne forældre, og det var dette som førte Bruce til at træne sig selv til perfektion, både fysisk og intellektuelt, iføre sig et flagermus-lignende kostume, og bekæmpe kriminalitet.

Batman er kendetegnet ved hans sorte dragt med kappe, en del af ansigtet er dækket af maske.

Batman Skoletaske

Flot skoletaske i super kvalitet med Batman motiv på.

Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. Find den seje skoletaske hos Eurotoys. 

Indlægget Batman skoletaske indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *