Bestway skoletaske med hjul

En skoletaske med hjul kan være smart i flere henseender, men man skal til gengæld også være mere opmærksom når den vælges. For ud over at tasken skal være være stor nok og opdelt i minimum 2 rum, så det er nemt for barnet at overskue indholdet. Skal man også være opmærksom på om stel og hjul er stærke nok til bære skolebørnene.

Det ses mange gange at man på børnetrolleyer eller rygsække med hjul sætter små plastikhjul på og de er ikke stærke nok, de er fine nok til leg eller til ferien, men til dagligt er de bare ikke stærke nok. Det er derfor vigtigt at kigge efter nogle gode solide hjul, gerne i samme materiale som et par inliners (rulleskøjter) hjul er lavet i. Dette vil både give en længere holdbarhed, men vil også gøre det mere komfortabelt for barnet at køre med.

En anden ting man skal være opmærksom på er hvis turen til skole går på gåben, det er at det er at en skoletaske på hjul kan ikke køre på alle terræner. Kørsel over grus og græsplæner kan gøre at græs og småting sætter sig fast ved hjulet, hvilket kan gøre at hjulene ikke kan køre rundt eller at hjulet bliver slidt på kort tid.

Bestway har lavet nogle gode modeller der oplagt som skoletaske med hjul. Bestway skoletaske med hjul er både lavet i kraftig kvalitet, med god solid hjul, aluminium teleskophåndtag og så er de godt organiseret. Derudover er de lavet i flot design til både drenge og piger der også henvender sig til større børn.

Bestway skoletasker med hjul, findes i forskellige designs og modeller:

Ideel til skolen. Smart rygsæk med trolleyfunktion. Taksen kan bæres på ryggen eller køres. Monteret med 2 hjul og aluminium teleskophåndtag.
Tasken har et stort rum, samt et forrum med smarte organizerrum. Der er netlommer på begge sider. Mål: 44 x 31 21 cm. Vægt: 1,7 kg.

Pris 699,95 – hos KopK.

Ideel til skolen. Smart rygsæk med trolleyfunktion. Taksen kan bæres på ryggen eller køres. Monteret med 2 hjul og aluminium teleskophåndtag. Tasken har et stort rum, samt 3 andre rum, hvoraf det ene er forrum med smarte organizerrum. Der er netlommer på begge sider. Mål: 48 x 34 x 17/24 cm. Vægt: 1,7 kg.

Pris 799,95 hos KopK

Se alle Bestway skoletasker med hjul her
Indlægget Bestway skoletaske med hjul indeholder affiliatelinks

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *