Ergobag skoletaske

Skoletaske udvalget i de danske butikker er meget ens. Som regel er det Jeva, Lego og Ticket to Heaven der sælges de fleste steder. Det er derfor helt rart at se når der kommer nye mærker til som tør tage kampen op med de faste mærker.

Ergobag er et forholdsvist nyt skoletaske mærke på det danske marked. Mærket stammer fra Tyskland, og er som det meste andet der kommer fra Tyskland i en rigtig god kvalitet. Ergobag har 4 kerneværdier som kendetegner deres produkter hhv. ergonomi, tilpasning, bæredygtighed og synlighed.

Ergobag skoletaske – et ergonomisk godt valg

Ergonomi: ergobag kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere. Takket være de brede bækkenfinner flyttes vægten fra skuldrene til det stabile bækkenområde

Tilpasning: Takket være udskiftelige Kletties kan alle ergobag-rygsække designes individuelt. Der findes over 20 forskellige Klettie-sæt at gå på opdagelse i. Findes dit yndlingsmotiv ikke endnu? Så kan du også opfylde dine individuelle Klettie-ønsker med dine egne fotos og ved hjælp af skabeloner.

Bæredygtighed: Miljøet er vigtigt for Ergobag. Til ergobag-produkter bruges der derfor tekstiler, der er fremstillet af 100 % genbrugte PET-flasker. På den måde finder plastaffaldet anvendelse påny, og de naturlige ressourcer skånes. Indtil nu har ca. 31,3 mio. PET-flasker således allerede fundet en ny opgave.

Synlighed: Synlig? Selvfølgelig! Alle skolerygsække er udstyret med masser af refleksmateriale, så ergobag-bæreren har god synlighed i mørke. I trafikken giver ergobag-sikkerhedssættene, som kan lynes på, med deres fire stærke farver yderligere sikkerhed på vej til og fra skole.

Fra Ergobag er der lavet forskellige modeller, nogle af de mest populære er disse:

Ergobag Prime skoletaske

Ergobag Prime Night CrawlBear er en testvindende (“Tænk – Bedst i Test”) skoletaske til indskoling (20 liter). Ergobag prime rygsæk er ergonomisk, tilpasningdygtig, bæredygtig og synlig i trafikken – med høj slidstyrke og sikring mod regn. Ergobag prime er en fleksibel og top ergonomisk skoletaske udformet som rygsæk der kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere i grundskoletiden. En Ergobag rygsæk kan indstilles præcist til og vokse med hver enkelt lille bruger.

Prime egner sig til børn fra ca. 110 – 150 cm. (6-10 år), da reguleringssystemet gør at Ergobag Prime kan vokse med barnet.

Størrelse: 25 x 22 x 35 cm (B/D/H)
Vægt: Ca 1100 g
Rumindhold: 20 liter

Øvrige features:
– Nøgleholder
– Justerbar aluminiumsskinne i ryggen
– Aftageligt hoftefæste
– Oppustelig ryggpolstring
– Navneskilt
– Masser af lækkert Ergobag tilbehør kan tilkøbes

Ergobag Prime skoletaske findes i flere forskellige farver og print, se dem alle sammen her hos Babygear der tilbyder gratis fragt.

Ergobag Cubo skoletaske

Ergobag Cubo er en top ergonomisk skoletaske i højt format i mere fast klassisk udformning. Ergobag Cubo har magnetisk lukke-system, der åbnes nemt i ét tag. Ergobag Cubo fra Ergobag drejer den traditionelle skoletaskes brede form 90 grader og giver dermed ekstra meget bevægelsesfrihed til armene.

Ergobag Cubo har reguleringssystem så den kan vokse med barnet (ca 110-150 cm), så Cubo skoletaske passer fra ca. 6 – 10 år

Ergobag Cubo skoletaske har praktisk indvendig opdeling med masser af plads og mange organisationsmuligheder.

Ergobag Cubo skoletaske er ergonomisk, tilpasningdygtig, bæredygtig og synlig i trafikken – med høj slidstyrke og sikring mod regn. Ergobag Cubo er en fleksibel og top ergonomisk skoletaske udformet som rygsæk der kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere i grundskoletiden. En Ergobag kan indstilles præcist til og vokse med hver enkelt lille bruger.

Størrelse: 25/20/40 cm (B/D/H)
Vægt: Ca 1100 g
Rumindhold: 19 liter

Ergobag cubo skoletaske findes i flere forskellige farver og print, se dem alle sammen her hos Babygear der tilbyder gratis fragt.

Indlægget Ergobag skoletaske indeholder affiliatelinks

Kilde : Taskeholic

2 thoughts on “Ergobag skoletaske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *