April 2, 2020
Hello kitty madkasse, hello kitty drikkedunk, hello kitty skoletaske, skoletaske med hello kitty, hello kitty skoletasker, hello kitty, hello kitty penalhus, pink skoletaske, hello kitty skoletaskesæt, klar til skolestart,

Hello Kitty madkasse

Hello Kitty er en meget populær tegneseriefigur fra Japan. Den storsælgende figur kan købes på en lang række dagligdagsprodukter som penalhuse, madkasser, krus, hårtørrere, børnemøbler og badekåber. Desuden er der lavet en tv-serie med Hello Kitty, en forlystelsespark og der er sågar indrettet et fødselshospital, hvor alt er lyserødt og plastret til med katte.

Har du en lille Hello Kitty fan derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Hello Kitty udstyr. Så skal hun da have en Hello Kitty madkasse.

Hello Kitty tin madkasse med håndtag. Find den her hos Eurotoys.

Hello Kitty madkassesæt med madkasse og drikkedunk med med print. Madkassen har skillerum, så det er nemt at få overblik over madkassens indhold. Find den hos Eurotoys.

Hello Kitty madkassesæt med madkasse og drikkedunk med med print. Madkassen har skillerum, så det er nemt at få overblik over madkassens indhold. Find den hos Eurotoys.

Hello Kitty drikkedunk i aluminium. Tåler opvaskemaskine. Mål: ca. 18 cm i højden. Find den her hos TheFairytaleCompany

Hello Kitty drikkedunk. Skøn lyserød drikke flaske med tud i mint kontrast farve. Nemt at åbne og lukke og drikke dunken holder godt tæt. Klarer fint en tur i opvaskemaskinen. Find den hos TheFairytaleCompany.

Indlægget Hello Kitty madkasse indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *