Frozzypack – madkasse med køleelement

På jagt efter en madkasse med køleelement?

De fleste af os kan nok nikke genkendende til tanke om at løfte et halvvarm og dermed kedelig madpakke op at tasken. Heldigvis har mange skoler i dag et køleskab stående i hvert klasselokale. Men det er langt fra og selvom madpakken der er kommet med hjemmefra har været super lækker om morgenen, så er den bare knap så lækker når den har ligget i varm skoletaske i flere timer – særligt i sommervarmen. Er der ikke mulighed for at putte madpakken i køleskab, kan det være en stor fordel at investere i en madkasse med køleelement der er integreret i låget.

Frozzypack er et rigtig fornuftigt bud på en madkasse med køleelement, madkassen er i klassisk design som kan bruges både af børn og voksne.

Madkasse Frozzypack med integreret køleelement i låget er en praktisk, nem og cool løsning på at holde madpakken kølig – uden brug af løse køleelementer. Frozzypack holder indholdet tempereret i op til 7 timer i rumtemperatur. Frozzypack er derfor perfekt til skole, udflugt og udendørs aktiviteter. Pakker du dine drikkevarer sammen med din Frozzypack holdes de også kølige. Madkassen findes i forskellige farver. Der kan tilkøbes fine InsidePack madbokse til opbevaring af snacks og ruminddeling i din FrozzyPack

FrozzyPack er bedst egnet til større børn og voksne, da låget sidder godt fast på madkassen, så der skal være lidt styrke i fingrene.

Frozzypack er nem at bruge. Du lægger blot låget i fryseren i minimum 10 timer for at opnå optimal køleeffekt.

Låget tåler maskinopvask, men ikke mikrobølgeovn

Lavet i levnedsmiddelgodkendt polypropylen – fri for BPA – køler via giftfri kølegel med meget gode køleevner. Rumindhold: 700-999 ml.

Pris hos Babygear incl. fri fragt 124 kr. Køb her

Indlægget Frozzypack madkasse med køleelement indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *