Minions skoletaske

De kære Minions er det helt store hit hos mange børn, som efterhånden har kunne nyde godt af dem i flere computeranimerede komediefilm, først Grusomme mig, dernæst Grusomme mig 2 og til sidst i filmen Minions. Og man kan da ikke andet end elske de små Minions med hver deres små finurlige karaktertræk.

Har du et skoleklart barn, der er helt vild med de kære Minions, så har vi fundet lidt forskellige bud på en fin Minions skoletaske:

Flot skoletaske med de sjove Minions. Tasken har et stort todelt rum med plads til bøger og tabletten. Ydermere har den et stort frontrum samt en stor siddelomme, alle med lynslås lukning. Tasken har ergonomisk ryg samt skulderstropper. Produktmål: 37 x 29 x 17 cm. Pris 549,- hos Eurotoys.

MINIONS rygsæk der er stor nok til at kunne bruges som skoletaske i de mindste klasser. Denne Minions rygsæk måler 38 (H) x 32 (B) x 12 cm (D). Det svarer til at der kan være en A4 mappe i det store rum. Der følger et rundt Minions penalhus med denne Minions skoletaske. Pris 249,95 – hos TheFairytaleCompany.

Lækker MINIONS skoletaske. Denne Minions rygsæk/skoletaske måler 42 (H) x 32 (B) x 14 cm (D). Det svarer til at der fint kan være en A4 mappe i det store rum. Der følger et rundt Minions penalhus med denne Minions skoletaske. Pris 279,95 hos TheFairytaleCompany.
Indlægget Minions skoletaske indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *