Minnie Mouse drikkedunk

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. 

Kender du en lille pige der er helt vild med Minnie Mouse og som bare ikke kan få nok af den søde figur? Minnie Mouse drikkedunk er oplagt både til skolebrug til når din lille Minnie Mouse fan skal på tur:

Minnie Mouse aluminium drikkedunk, rød med gul plastik låg. Pris 89,95 – find den her.

Fin Minnie mouse drikkedunk i aluminium, lyserød med lyserødt plastik låg. Pris 89,95 – find den her.

Minnie Mouse aluminium drikkedunk, hvid med pink låg. Pris 89,95 – find den her.

Get in the mix! Sluk tørsten med denne søde Minnie Mouse MXYZ drikkeflaske. Flasken med sjove Minnie Mouse illustrationer og skruelåg har den perfekte størrelse til at tage den med overalt. Pris 60,- Find den her.

Hold væskebalancen i orden med denne supersøde Minnie Mouse drikkedunk fra Disney! Dunken er lavet af robust plastik og prydes af et sjovt motiv hele vejen rundt. Hertil kommer et indbygget sugerør og en karabinhage for nem fastgørelse til skoletasken. Pris 75,- Find den her.

Sluk tørsten med denne søde Minnie Mouse-vandflaske! Den praktiske flaske har figurillustrationer hele vejen rundt, et indbygget sugerør og et låg med karabinhage, så du kan sætte den fast på din taske! Pris 85,- Find den her.

Find en flot Minnie Mouse skoletaske her.

Indlægget Minnie Mouse drikkedunk indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *