Minnie Mouse penalhus

Er du på jagt efter et flot Minnie Mouse penalhus? Så er du kommet til det hele rigtige sted.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. Minnie Mouse har efterhånden en del år på bagen, men det gør hende ikke til en mindre populær dame, tværtimod er hun elsket af masser børn, teenagere og voksne i hele verden.

Minnie Mouse penalhus kan både bruges til skolebrug og derhjemme til at holde styr på alle skriveredskaberne. Vi har fundet nogle forskellige eksempler på flotte Minnie Mouse penalhuse, hvad enten man er til dem med indhold eller bare et helt almindeligt rundt penalhus.

Minnie Mouse penalhus

Forkæl dit barn med et penalhus som er afbilledet af den søde og populære Disney-figur Minnie Mouse. Penalhuset er fremstillet i en pæn lyserød farve med blomstermotiver. Penalhuset er udstyret med to gode rum, så der er plads til tusser, blyanter, viskelæder, saks, linealer samt andre skolereskaber. Find penalhuset hos Ophørspriser.

Penalhus med Minnie Mouse

Sødt penalhus med Minnie Mouse. Penalhuset er med to rum og kommer fyldt med indhold, blandt andet 10 tuscher, 10 farverblyanter, 2 blyanter, viskelæder og blyantspidser. Find penalhuset hos Eurotoys.

Minnie Mouse rundt penalhus

Rundt penalhus uden fyld med Minnie Mouse trykt på. Det runde penalhus er godt både til skolebrug, men også til at have styr på alle tegneredskaberne derhjemme. Find penalhuset hos TheFairytaleCompany.

Ovalt Minnie Mouse penalhus

Dette Minnie Mouse penalhus er 21 cm langt og 8 cm i diameter. Penalhuset er fint dekoreret med Minnie Mouse i søde farver. Find penalhuset hos Thefairytalecompany.

Tjek også det store udvalg af rygsække, madkasser og alle de andre ting som den lille Minnie Mouse fan kan bruge til børnehaven eller skolestarten her hos Thefairytalecompany.

Indlægget Minnie Mouse penalhus indeholder affiliatelinks

Kilde: Alletiders Disney

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *