Regnslag til skoletaske

Med det ustabile vejr vi i tide og utide oplever i Danmark, kan det være fornuftigt at være udstyret til al slags vind og vejr. Særlig er et regnslag til skoletaske en god ide.

Kroppen kan vi beskytte med hhv. paraply, regntøj og gummistøvler. Men hvad med rygsækken/skoletasken? De fleste skoletasker og rygsække er vandafvisende, men ikke vandtætte. Dette kan både skyldes kvaliteten af materialet samt at der nemt kan trænge vand ind ved lynlåsen.

Så hvad kan man gøre for at beskytte rygsækken og for at undgå at ens personlige ejendele bliver våde?

En mulighed er at proppe den i plastikpose. Men kommer man bare til bære posen, plus der stadig kan trænge vand ind ned i posen.

Regnslag til skoletaske

En anden mulighed er at investere i regnslag der kan proppes på rygsækken. Vi har fundet et par regnslag til jer, som er lette, fylder lidt og derfor er nemme at have med i rygsækken. På den måde er man altid udstyret til en regnbyge.

Jeva regnslag

Undgå at bøgerne bliver gennemblødte.
Regnslaget fylder ikke meget i skoletasken, men er en praktisk ting at have med sig når du eller dit barn skal ud i det danske vejr – uundværligt, når man først har det!
Undgå at skolebøgerne bliver gennemblødte når dit barn går eller cykler til eller fra skole. Elastikken der er rundt i kanten, gør det nemt for børnene selv at trække regnslaget ud over skoletasken. Passer til alle skoletasker eller mindre rygsække, så kan selv de voksne kan gøre brug af det. Regnslagets mål: 40 x 51. Regnslaget findes desuden i sølv og neongul – som er nemmere at se i trafikken. Køb her.

 
Indlægget Regnslag til skoletaske indeholder affiliatelinks

 

One thought on “Regnslag til skoletaske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *