RICE Madkasser og tilbehør

RICE er kendt for deres flotte og farverige interiør til hjemmet. RICE er en dansk interiør- og accessoriesvirksomhed kendt for farverigt melamin, håndlavede kurve, opbevaring og glaseret keramik.

Historien om RICE

RICE blev etableret i slutningen af 1998 af Charlotte og Philippe Guéniau – ideen om RICE var under konstruktion noget tid. Efter 15 år i Paris, besluttede Charlotte og Philippe, at der skulle ske noget nyt. De havde begge gode jobs, men de havde behov for en mere afslappet livsstil, samtidig med at de kunne udforske nye eventyr… Under en frokost langt ude på landet i Frankrig med Charlottes gamle skolekammerat besluttede Charlotte og Philippe, at de ville forsøge at sælge et par få, farverige produkter i København. Et af de allerførste produkter var en raffiataske fra Madagaskar, og salget oversteg alle forventninger! Charlotte og Philippe var nødt til at rationalisere taskerne på grund af den store efterspørgsel, og kort efter udvidede de sortimentet med melaminkopper, puder og lysestager. I dag distribuerer RICE farverige produkter til mere end 45 lande, og i 2014 åbnede den første RICETERIA i Odense – en kombineret RICE-butik og café! I efteråret 2015 så RICETERIA Stuttgart dagens lys…

RICE bruger ikke børnearbejde og garanterer ordentlig behandling af deres medarbejdere og ikke udsættes for diskrimination, racisme racistisk eller lign. Rice har en SA8000 certifikation, som er en garanti for moralsk og social ansvarlig produktion.

Blandt RICE store sortiment, har de også et fint udvalg af RICE madkasser som kan bruges af flere aldre og som selvfølgelig er lavet i skønne print.

RICE madkasse – lille

Madkasse i plast fra RICE i handy lille størrelse og med super smart klik-lukning – 100% uden BPA og phthalater. Madboks i god kvalitet med praktisk klik lukning som er nemme at åbne og lukke – selv for små børn.
Fin lille madkasse fra Rice, finde i flere forskellige flotte prints. Madkassen er fremstillet af plast og tåler opvaskemaskine.

Mål:
L: 14 CM
B: 14 CM
H: 7 CM

Pris for RICE lille madkasse 48 kr – find dem her hos Babygear, som altid tilbyder gratis fragt.

RICE madkasse

Madkasse i plast fra RICE i praktisk størrelse og med super smart klik-lukning – 100% uden BPA og phthalater -findes i flere fine print og farver. Madboks i god kvalitet med praktisk klik lukning som er nemme at åbne og lukke – selv for små børn.
Perfekt til brug i børnehave og skole. Madkassen er fremstillet af plast og tåler opvaskemaskine.

Mål:
LÆNGDE: 21 CM
BREDDE: 13 CM
HØJDE: 7 CM

Pris for RICE madkasse med kliklåg 64 kr – find dem her hos Babygear, som altid tilbyder gratis fragt.

RICE mini madkasser 

3 små madbokse i plast fra RICE i praktisk snack size og med super smart klik-lukning – 100% uden BPA og phthalater. Madboks i god kvalitet med praktisk klik lukning som er nemme at åbne og lukke – selv for små børn.

Fine madbokse fra Rice med sødt dyremotiv. Perfekt til brug i børnehave og skole – men er også gode til opbevaring af småting i hjemmet. Madkassen er fremstillet af plast og tåler opvaskemaskine.

Mål (den største madkasse – hver af de små måler det halve i længden)

LÆNGDE: 14 CM
BREDDE: 6 CM
HØJDE: 7 CM

Pris for sæt med 3 mini madkasser fra Rice 60 kr – find dem her hos Babygear, der tilbyder fri fragt uanset hvor meget du køber for.

RICE madpakke papir med print

Gør madpakken lidt sjovere med dette fine mellemlægspapir fra Rice – vælg fx kun at pakke en enkelt ting ind – eller gør det når det skal være ekstra sjovt (eller den klassiske leverpostejsmad skal “pimpes op”).

Se de forskellige madpakke papir prints her.

RICE madpakke stickers

Sjove stickers til at sætte på madpakken – 4 ark med søde stickers der kan gøre det ekstra sjovt at åbne madpakken – giv lidt kærlighed med i madpakken – så kan selv en helt almindelig leverpostejmad blive skøn at åbne.

Køb RICE madpakke stickers hos Babygear til 18 kr incl porto

Indlægget RICE madkasser og tilbehør indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *