April 2, 2020
Soy Luna penalhus

Soy Luna penalhus

Hold styr på skriveredskaberne med et Soy Luna penalhus – der både er ideelt til skolebrug og til leg i hjemmet.

Om Soy Luna

“Luna Valente nyder sin tilværelse i Mexico. Hun har et deltidsjob og bruger sin fritid på at hænge ud med sin bedste ven, Simon, eller på at stå på rulleskøjter. Lunas liv tager en uventet drejning, da hun flytter til Argentina,  Luna skal nu vænne sig til et helt nyt liv, nye venner og en ny skole, hvor hun møder en luksusverden, som hun ikke rigtigt føler sig hjemme i. Luna søger tilflugt på sine rulleskøjter, og snart opdager hun rulleskøjtebanen Jam & Roller og dermed en helt ny verden på hjul.”

Soy Luna dobbelt penalhus med indhold. Penalhuset er godt organiseret, så det er nemt at holde styr på alle skriveredskaberne. Pris 129,95 – hos Eurotoys.

Rundt penalhus med Soy Luna. Pris 49,95 – hos Eurotoys.

Tag Soy Lunas seje skaterstil med i skole i form af dette flotte penalhus. Med to smarte lommer, klare farver og flotte figurillustrationer vil der helt sikkert blive lagt mærke til dette penalhus i klassen. Pris 75,- hos DisneyStore.

Lav lektier på din helt egen måde med dette farverige Soy Luna penalhus med indhold. Design med Soy Luna illustrationer og tre rum med penne, blyanter og andre uundværlige sager. Pris 220,- hos DisneyStore.

Indlægget Soy Luna penalhus indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *