Spiderman madkasse – til din lille actionhelt

En Spiderman madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Lad dit barn tage yndlingsfigureren med i skole i form af en Spiderman madkasse.

Sådan beskrives Spiderman på Wikipedia: “Spider-Man eller Spiderman er en tegneserie-figur og er i dag en af verdens top tre mest populære tegneseriehelte (baseret på undersøgelser foretaget af Discovery Channel). Spider-Mans civile navn er Peter Parker; en ung mand, der som teenager blev bidt af en radioaktiv edderkop, og dermed opnåede overmenneskelig styrke og evnen til at klatre på vægge og andre overflader. Som hjælpemiddel opfandt han to netskydere og patroner fyldt med netvæske, en slags syntetisk edderkoppespind, han selv havde opfundet, hvilket udvider sig i kontakt med luften. Han brugte disse ting både som transportmiddel, da de gjorde ham i stand til at svinge sig mellem høje bygninger, og som våben, da han kunne nette sine fjender til. Fra starten tog Peter Parker ikke sine kræfter alvorligt, men da han undlader at stoppe en tyv, der siden slår hans onkel Ben ihjel, bliver hans samvittighed den drivkraft, der gør at han bruger sine kræfter i det godes tjeneste – under onkel Bens motto: “Med store kræfter følger et stort ansvar”. Spider-Man er også blevet både animeret og filmatiseret flere gange. Den seneste film, Spider-Man 3 fra 2007, slog adskillige indtjeningsrekorder, da den kom på markedet i USA.”  

Der findes efterhånden en del flotte Spiderman madkasser, drikkedunke, ja endda en del Spider madkassesæt på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem:

Flot blå madkasse med Spiderman print i plast. Mål: 17 x 12 x 6 cm. Find den hos Toytoy.

Spiderman madkassen fra Rosti Mepal er en sød madkasse til den Spiderman glade dreng. Madkassen lukker helt tæt, og låget skal åbnes og lukkes ved, at klikke på knappen på fronten. Madkassen åbner sig ikke selv pga. klik systemet. Madkassen er lavet af ABS, som er et robust og slagfast materiale, som har en blank og dekorativ overflade. Produktet er velegnet til opvaskemaskine, men ikke til mikroovn og fryser. 17 x 13 x 6 cm. Find den hos Wistore.

Tin madkasse med stort 3D motiv på fronten. Madkassen har bærehank og meget flotte motiver på alle flader. Mål: 15 x 19,5 x 7 cm. Find Spiderman madkasse i tin her hos The Fairytale Company.

Flot Spiderman madkasse med kliklås. Mål: 16 x 13 x 6 cm. Find den her hos The Fairytale Company.

Super cool sæt med madkasse & aluminium drikkedunk i super seje farver og med flotte motiver. Find sættet hos The Fairytale Company.

Flot Spiderman madkasse med skillerum og drikkeflaske. Find det her hos Eurotoys.

Er du kun på jagt efter en Spiderman drikkedunk – så se med her.

Indlægget Spiderman madkasse – til din lille actionhelt indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *