April 2, 2020
spiderman skoletaske, spiderman skoletasker, spiderman skoletaskesæt, spiderman skoleudstyr, spiderman, skoletaske med spiderman, klar til skolestart

Spiderman skoletaske

“Spider-Man eller Spiderman er en tegneserie-figur og er i dag en af verdens top tre mest populære tegneseriehelte (baseret på undersøgelser foretaget af Discovery Channel). Spider-Mans civile navn er Peter Parker; en ung mand, der som teenager blev bidt af en radioaktiv edderkop, og dermed opnåede overmenneskelig styrke og evnen til at klatre på vægge og andre overflader. Som hjælpemiddel opfandt han to netskydere og patroner fyldt med netvæske, en slags syntetisk edderkoppespind, han selv havde opfundet, hvilket udvider sig i kontakt med luften. Han brugte disse ting både som transportmiddel, da de gjorde ham i stand til at svinge sig mellem høje bygninger, og som våben, da han kunne nette sine fjender til. Fra starten tog Peter Parker ikke sine kræfter alvorligt, men da han undlader at stoppe en tyv, der siden slår hans onkel Ben ihjel, bliver hans samvittighed den drivkraft, der gør at han bruger sine kræfter i det godes tjeneste – under onkel Bens motto: “Med store kræfter følger et stort ansvar”. Spider-Man er også blevet både animeret og filmatiseret flere gange. Den seneste film, Spider-Man 3 fra 2007, slog adskillige indtjeningsrekorder, da den kom på markedet i USA.”  Sådan beskrives Spiderman på Wikipedia.

Vi ved ikke med jer, men vi kender flere drenge som helt vilde med Spiderman og hans seje evner. SpiderMan er i stand til at hænge fast til alle overflader, med en hvilken som helst del af kroppen, hvilket betyder at han er i stand til at fx kravle på vægge. Samtidig har han har overmenneskelig styrke, hvilket gør ham i stand til at løfte op til flere tons ad gangen. De drenge vi kender synes han er super sej og vil helt sikkert også synes det er sejt at få en Spiderman skoletaske.

resizepic.aspsSpiderman Skoletaske med 5 dele bestående af skoletaske på 18 liter, gymnastikpose, pung og forskellige penalhuse. Spiderman skoletasken er en flot og lækker skoletasker i god kvalitet. Skoletasken er ergonimisk formet med en åndbars rygpolstring som former sig efter ryggen. Fast bund som gør skoletasken står godt af sig selv. Skoletasken måler 40 x 38 x 22 cm.

Spiderman skoletaske med 5 dele koster 899, (normalpris 1099,-)

Flot skoletaske i super kvalitet med Spider-Man. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus pung og mindre penalhus. Produktmål: 40 x 38 x 22 cm.

Spider-Man Skoletaske sæt 5 dele koster 999,- (normalt 1199,-)

Sej Spiderman rygsæk der er stor nok til at kunne bruges som Spiderman skoletaske i de mindste klasser.  Spiderman rygsæk med to rum der lukkes med lynlås. Rundt matchende penalhus følger med. Mål: 44 cm (H) x 32 cm (B) x 16 cm (D).

Pris 269,95 hos TheFairytaleCompany

Flot Spiderman rygsæk/skoletaske med 2 store rum, som gør det nemt at holde styr på alle skolebøgerne. Mål 37 x 29 x 11 cm.

Pris 249,- Hos ToyToy

Flot Spiderman skoletaske/rygsæk med blå baggrund, med to rum der lukkes med lynlås. Mål: 34 cm (H) x 26 cm (B) x 9 cm (D).

Pris 229,95 hos TheFairytaleCompany

Indlægget Spiderman skoletaske indeholder affiliatelinks
Kilde: Taskeholic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *