Star Wars madkasse

Har du en lille Star Wars fan derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Star fans udstyr. Så skal han da have en Star Wars madkasse. En Star Wars madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter. Madkasserne kan enten købes separat eller er der også lavet flere Star Wars madkassesæt, hvor der udover madkasse medfølger en drikkedunk. Der findes efterhånden en del flotte Star Wars madkasser på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem.

Flot STAR WARS madkasse med nem lukke mekanisme i grå kontrastfarve. Stort flot print med DARTH VADER og STORMTROOPERS. Find den her.

Tin madkasse med stort 3D motiv på fronten. Madkassen har bærehank og meget flotte motiver på alle flader. Find den her.

Flot Star Wars madkasse sæt med drikkeflaske og madkasse med skillerum. Find sættet her.

Sej madkasse fra star wars. hvor du kan have dine ynglings madpakke med. Produktmål: 21 x 14 x 6 cm. Find den her.

Darth vader madkasse. Sej madkasse med Darth vader. Matriale: Polypropylene (PP). Produktmål: 17 x 16 x 7 cm. Find den her.

Super cool Star Wars madkasse og alu drikkedunk. Find sættet her.

De små fans behøver ikke lede efter rester som Rey med disse Star Wars madkasser, der kan stables. De er perfekte til frokosten. To madkassedesigns, en med sektioner og en med et kvadratisk rum, med illustreret låg og spændelukning. Find sættet her.
Indlægget Star Wars madkasse indeholder affiliatelinks

One thought on “Star Wars madkasse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *