April 2, 2020
star wars penalhus, penalhus med star wars, star wars penalhus 2019, penalhuse til drenge

Star wars penalhus

Enhver Star Wars fan må da ikke gå ned på Star Wars udstyr. Star Wars penalhus kan både bruges til skolebrug og derhjemme til at holde styr på alle skriveredskaberne.

Her er nogle forskellige eksempler på flotte Star Wars penalhuse, hvad enten man er til dem med indhold eller bare et helt almindeligt rundt penalhus.

Lego Darth Vader penalhus

Flot Lego Star Wars penalhus i sort, rød og grå med et print på fronten af Darth Vader. Lego Star Wars penalhuset består af ét stort rum, der åbnes med en sort lynlås. Penalhusets inderside er foret med en grå tekstil og i toppen er der et navneskilt. I den ene side er der en sort hank, så den er let at håndtere. Penalhuset er rummeligt og kan indeholde alle barnets blyanter, farver, linealer og viskelædre. Find det hos Kids-world.

Lego Storm troopers penalhus

Smart Lego penalhus i sort og blå med et sejt print af Stormtroopers fra det kendte Star Wars univers. Lego Star Wars penalhuset indeholder 10 farveblyanter, 4 tykke farveblyanter, 2 blyanter, viskelæder, blyantspidser, lineal og vinkelmåler hvoraf alt indholdet er CE certificeret. Inde i penalhuset er der en flap med en gennemsigtig lomme med et skoleskema. Der er også et navnemærke, som gør det nemt at kende sit penalhus. Find det hos Kids-world.

Lego Star Wars penalhus

Super flot penalhus penalhus fra STAR WARS. Penalhuset har et flat design så det fylder minimalt i skoletasken. Penalhuset har to rum, der lukkes med markante lynlåse i sølv, den ene lynlås med sejt vedhæng. Designet på penalhuset fra STAR WARS filmen: The Force Awakens. Find det hos The Fairytale Company.

Star Wars tripple penalhus

Hvis du elsker Star Wars, og du leder efter et nyt penalhus, så er dette penalhus med Star Wars tema perfekt for dig. Penalhuset har 1 stort rum, der er opdelt i to, så der er massere af plads til alle de ting, du får brug for i løbet af en skoledag. Find det hos Gucca.

Star Wars penalhus

Alle fans af de populære Star Wars film vil elske dette penalhus med Star Wars tema. Skal du til at starte i skole, eller leder du bare efter et nyt penalhus? Du vil elske dette penalhus fra Star Wars. Penalhuset har 2 rum, så der er plads til alt det, du får brug for i løbet af en skoledag. Find det hos Gucca.

Star Wars dobbelt penalhus med indhold

Flot penalhus med indhold med Star Wars. Penalhuset har alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med skolen. Find det hos Eurotoys.

Indlægget Star Wars penalhus indeholder affiliatelinks

One thought on “Star wars penalhus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *