April 2, 2020
star wars skoletaske, star wars skoletasker, star wars skoleudstyr, star wars rygsæk, rygsæk med star wars, skoletasker til alle, skoletaske til skolestart, klar til skolestart

Star Wars skoletaske

Har du et barn der helt vild med Star Wars og som brændende ønsker sig en sej Star Wars skoletaske?

Når man skal i skole, skal man jo bruge en skoletaske og vi ved at rigtig mange familier allerede tidligt, begynder at sætte jagten i gang på den rette skoletaske. Der er ingen tvivl om at Star Wars er meget populært hos mange drenge.

Er du/I på jagt efter en Star Wars skoletaske til den store Star Wars fan, så her lidt forskellige bud:

LEGO Star Wars skoletaske

Smart Lego skoletaske i sort og blå med et allover print af stormtroopers samt et print nederst på fronten af en stormtrooper med teksten “Empire, Stormtrooper Join The Dark Side”. 

Lego skoletasken åbnes i toppen med en stor klap med velcrolukning. Under klappen er der en penalhuslomme samt et hovedrum med lynlåslukning. I hovedrummet er der en indvendig rumdeler, en praktisk lynlåslomme til vigtige småting, en nøglestrop, et navnemærke samt en gennemsigtig lomme med plads til et skoleskema.

Der er plads til madpakken foran i en praktisk lomme med termoisolering, som holder maden kølig. I den ene side af tasken er der en lomme til en drikkedunk, og i den anden side er der en plastiklomme med plads til f.eks. et buskort. Find den hos Kids-world.

Star Wars rygsæk/skoletaske

Stor STAR WARS rygsæk der er stor nok til at kunne bruges som skoletaske. Selve skoletaske er i sorte og røde nuancer samt farverigt motiv med StormTroopers på det yderste rum. Skoletasken er i 1005 nylon med fine detaljer. Fx indeholder det yderste rum et ekstra lille rum til små-penge eller buskortet (Ikke plastik tryk). Star Wars skoletasken har 3 rum. Et stort, et mindre, samt et yder-rum. Find tasken hos The Fairytale Company.

Star Wars skoletaske

Alle fans af Star Wars vil elske denne seje skoletaske! Tasken har et sejt Star Wars-mønster, som ser super trendy ud. Opbevar dine skoleredskaber og bøger i taskens store rum. I det forreste rum kan du nemt opbevare din madpakke eller dit penalhus. Bagtil finder du to skulderstropper, som nemt kan justeres efter dit barns størrelse. Find den hos Gucca.

Star Wars skoletaskesæt

Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymnastiktaske, penalhus, lille pung og et mindre penalhus. Find sættet hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Star Wars penalhus

Indlægget Star Wars skoletaske indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *