maj 19, 2022
barbie skoletaske, skoletaske med barbie, barbie rygsæk

Barbie skoletaske og penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt skudt i Barbie? Så skal hun da selvfølgelig have en flot Barbie skoletaske.

Med en Barbie skoletaske på ryggen, bliver skoledagene straks lidt sjovere.

Barbie har efterhånden været et hit i flere generationer og de fleste piger/kvinder kan nok huske at de i deres barndom også have leget med Barbie dukker. 

Barbiedukken blev opfundet af Mattel i 1959 og er elsket for sin afspejling af småpigers drømme om voksenlivet. Barbie-dukken er dog også kritiseret for sin fordrejning af kvindekroppens naturlige mål.

Selve Barbie dukken blev til efter en ide fra Ruth Handler, der blev inspireret af datterens store interesse for påklædningsdukke. Målet med Barbie dukken, var at skabe en 3D udgave af påklædningsdukken, som derfor også blev produceret med en masse forskelligt tøj og tilbehør. Navnet på dukken kom også efter hendes datter Barbara, der i daglig tale var bedre kendt som Barbie.

Siden den første Barbie dukke så dagens lys i 1959, er der blevet solgt mange Barbie dukker på verdensplan. Dukken har udviklet sig meget gennem sin tid og findes i dag i forskellige professioner og den dag i dag, kan man da også få alverdens tilbehør til sin Barbie dukke eller en af de andre figurer i Barbie universet.

Barbie skoletaske

Men ikke nok med at Barbie er en populær figur at lege med, så er Barbie skoletasker også i høj kurs hos mange Barbie fans.

Er du på jagt efter en Barbie skoletaske, har vi samlet et lille udvalg her (listen bliver løbende opdateret):

Barbie skoletaske

Flot Barbie taske med flere praktiske rum, så der både er plads til madkassen og drikkedunken, samt to større rum til bøger og skiftetøj. Tasken er velegnet til de sidste første år i skolen. Produktmål: 31 x 25 x 12 cm. Find den her hos Eurotoys.

Barbie penalhus

Det flotte Barbie penalhus er opdelt i to rum med lynlås. Penalhuset er opdelt for at gøre det mere overskueligt for barnet at finde det redskab han eller hun har brug for hurtigt. Barbie penalhuset har super fine detaljer og et vedhæng der sidder på lynlåsen. Find penalhuset hos Gucca.

SE OGSÅ: Frost skoletasker

Indlægget Barbie skoletaske og penalhus indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!