august 20, 2022
batman skoletaske, batman rygsæk, skoletaske med batman, skoletaske til drenge, skoletasker med superhelte, superhelt skoletaske, klar til skolestart

Batman skoletaske og rygsæk

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter en sej Batman skoletaske med den populære superhelt? Så er du kommet til det rette sted!

De fleste drenge (og faktisk også en del piger) elsker at se op til superhelte og der magiske kræfter. Skoledagene bliver straks lidt sjovere hvis ens yndlingshelt får lov at komme med i skole i form af en smart skoletaske.

Batman (først kendt som The Bat-Man direkte oversat Flagermusmanden) er en amerikansk tegneserie-figur skabt af tegneren Bob Kane og forfatteren Bill Finger.

Batman hører hjemme i det amerikanske superhelte-univers fra forlaget DC Comics, omend han rent faktisk ingen superkræfter har selv. I stedet er han veludstyret med den nyeste teknologi, som han selv finansierer.

Bruce Wayne er superhelten Batmans hemmelige identitet, en milliardær fabrikant, playboy og filantrop. Som barn var han vidne til mordet på sine egne forældre, og det var dette som førte Bruce til at træne sig selv til perfektion, både fysisk og intellektuelt, iføre sig et flagermus-lignende kostume, og bekæmpe kriminalitet.

Batman er kendetegnet ved hans sorte dragt med kappe, en del af ansigtet er dækket af maske.

Batman skoletaske

Flot skoletaske i super kvalitet med Batman motiv på. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 

Find skoletasken hos Eurotoys

Batman rygsæk

I denne rygsæk får dit barn plads til alt til skolen eller udflugten. Den er udstyret med ergonomiske og polstrede skulderstropper, sidelommer til drikkedunk, et håndtag øverst og to store rum. Skulderstropperne og rygpanelet modvirker sved. Find skoletasken hos Jollyroom.

Batman rygsæk

Bliv den sejeste i klassen med denne mega fede Batman skoletaske! Du får her en utrolig smart taske med et ikonisk Batman motiv. Tasken er desuden super funktionel med en masse god plads. Egner sig især som børnehavetaske eller som den første skoletaske! Med sit smarte design vil alle i skolegården elske denne seje taske. Der er plads til både skolebøger, A4 ark, madpakke og penalhus i tasken, med dens to store rummelige rum og to små minde rum. I siderne vil du desuden finde netlommer med plads til drikkedunk og andet. Mål: 31 x 47 x 24 cm.

Find skoletasken hos Gucca
Skoletaske med Batman motiv

Sej rygsæk med Batman motiv der både kan bruges til skole og fritid. Rygsækken er præget af det karakteristiske Batman logo i flot faux læder, samt flotte detaljer i samme look. Mål: 33 x 46 x 11 cm.

Find skoletasken hos Gucca

Batman penalhus

I dette dobbelte penalhus får du plads til alle dine skriveredskaber og kreativt udstyr. Penalhuset indeholder 28 dele: hviskelæder, blyant, kuglepen, blyantspidser, 10 farveblyanter, 14 tuscher. Perfekt til lektielæsning eller kreativ leg! Find penalhuset hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Avengers skoletasker

Indlægget Batman skoletaske indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!