juni 13, 2024
batman skoletaske, batman rygsæk, skoletaske med batman, skoletaske til drenge, skoletasker med superhelte, superhelt skoletaske, klar til skolestart

Batman skoletaske og rygsæk

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter en sej Batman skoletaske med den populære superhelt? Så er du kommet til det rette sted!

De fleste drenge (og faktisk også en del piger) elsker at se op til superhelte og der magiske kræfter. Skoledagene bliver straks lidt sjovere hvis ens yndlingshelt får lov at komme med i skole i form af en smart skoletaske.

Batman (først kendt som The Bat-Man direkte oversat Flagermusmanden) er en amerikansk tegneserie-figur skabt af tegneren Bob Kane og forfatteren Bill Finger.

Batman hører hjemme i det amerikanske superhelte-univers fra forlaget DC Comics, omend han rent faktisk ingen superkræfter har selv. I stedet er han veludstyret med den nyeste teknologi, som han selv finansierer.

Bruce Wayne er superhelten Batmans hemmelige identitet, en milliardær fabrikant, playboy og filantrop. Som barn var han vidne til mordet på sine egne forældre, og det var dette som førte Bruce til at træne sig selv til perfektion, både fysisk og intellektuelt, iføre sig et flagermus-lignende kostume, og bekæmpe kriminalitet.

Batman er kendetegnet ved hans sorte dragt med kappe, en del af ansigtet er dækket af maske.

Skoletaske med Batman motiv

Sej rygsæk med Batman motiv der både kan bruges til skole og fritid. Rygsækken er præget af det karakteristiske Batman logo i flot faux læder, samt flotte detaljer i samme look. Mål: 33 x 46 x 11 cm.

Find skoletasken hos Gucca

Batman skoletaske med hjul

Dette er ikke bare en rummelig skoletaske. Tasken er designet som en kuffert med hjul og et optrækkeligt håndtag. Dette gør, at du ikke behøver at slæbe tasken på ryggen eller skuldrene men i stedet kan trække den bag dig på hjulene. Tasken er lige så rummelig som en almindelig rygsæk og har både et stort rum og et mindre rum foran. Find den hos Gucca.

SE OGSÅ: Avengers skoletasker

Indlægget Batman skoletaske indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!