juni 24, 2021
beckmann penalhus til drenge, beckmann penalhus 1 rum, beckmann penalhus 3 rum til drenge, beckmann ovalt penalhus til drenge, beckmann penalhus tilbud

Beckmann penalhus til drenge

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Matchende skoletaske og penalhus? Er valget faldt på en Beckmann skoletaske, så skal der også være et matchende Beckmann penalhus til drenge.

Overvejer I en Beckmann skoletaske som skoletaske til skolebarnet? Eller har I allerede valgt en Beckmann skoletaske? Så overvej at fuldende skoletasken med et matchende Beckmann penalhus til drenge.

I Norge har 3 ud af 4 børn i første klasse en Beckmann skoletaske på ryggen. Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til de mindste skolebørn. Det er sket i samarbejde med børnene.

Beckmann penalhus til drenge

Der er noget sejt over at tingene passer sammen. Og matchende skoletaske og penalhus er inden undtagelse.

Beckmann penalhus med 3 rum

Beckmann Sport Jr Penalhus 3 rum er et praktisk penalhus fra Beckmann til skolebørnene med hele tre rum og indhold. Bliv klar til første skoledag med et klassisk penalhus i et skønt design, der matcher Beckmanns skoletasker.

Penalhuset indeholder 3 rum der alle åbnes og lukkes med lynlås. Penalhuset måler 20 x 12 x 7 cm og vejer 385 gram. Al indhold har fast plads og fastgøres med elastikker. Penalhuset indeholder: 24 farveblyanter, 2 blyanter, 1 viskelæder, 1 blyantspidser, 1 lineal (17 cm), 1 stencil, 1 notesblok og 1 tegnebog. 3 rums penalhus fra Beckmann findes i flere flotte farver.

Find favorit penalhuset hos Jollyroom

Beckmann penalhus med 1 rum

Praktisk penalhus fra Beckmann. Penalhuset er rummeligt og proppet med alt, du har brug for til at lave lektier eller tegne. Penalhuset har et stort rum, som du kan folde ud. Du lukker det nemt med lynlåsen. Et skønt penalhus med et flot motiv!

Fordelen ved dette penalhus er at det bliver nemt for barnet at holde overblik over sine skriveredskaber. Penalhuset måler 13,5 cm x 19,5 cm. Penalhuset indeholder 15 farveblyanter i forskellige farver, 2 blyanter, 1 viskelæder, 1 blyantspidser, 1 lineal (17 cm) og 1 notesblok.

Er valget faldet på at det skal være et Beckmann penalhus med 1 rum, så findes modellen i flere flotte farver til drenge.

Find alle farver hos Jollyroom

Beckmann ovalt penalhus

Klassisk penalhus fra norske Beckmann. Beckmann penalhuset er fremstillet i slidstærkt polyester og har to lommer. Penalhuset er uden indhold, da de fleste børn har diverse skoletilbehør fra tidligere klasse eller alligevel skifter ud med nogle bedre skriveredskaberne.

Penalhuset er lavet med en god bred åbning, som gør det nemt at holde overblik over indholdet. Masser af plads til indhold, så du eller dit barn kan blive klar til skoledagen. Måler 22 cm x 11 cm. Beckmann ovalt penalhus findes med flere flotte prints til drenge.

Find favoritpenalhuset hos Jollyroom

SE OGSÅ: Beckmann skoletaske til drenge

Indlægget Beckmann penalhus til drenge indeholder reklamelinks til troværdige webshops

error: Content is protected !!