maj 9, 2021
beckmann penalhus til piger 2021, beckmann penalhuse til børn, beckman penalhuse til piger, unicorn penalhus, lilla penalhuse, penalhuse til piger med 3 rum

Beckmann penalhus til piger

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Matchende skoletaske og penalhus? Er valget faldt på en Beckmann skoletaske, så skal der også være et matchende Beckmann penalhus til piger. 

Overvejer I en Beckmann skoletaske som skoletaske til skolebarnet? Eller har I allerede valgt en Beckmann skoletaske? Så overvej at fuldende skoletasken med et matchende Beckmann penalhus til piger.

I Norge har 3 ud af 4 børn i første klasse en Beckmann skoletaske på ryggen. Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til de mindste skolebørn. Det er sket i samarbejde med børnene.

Beckmann penalhus til piger

Der er noget sejt over at tingene passer sammen. Og matchende skoletaske og penalhus er inden undtagelse.

Beckmann penalhus med 3 rum

Beckmann Sport Penalhus 3 rum er et praktisk penalhus fra Beckmann til skolebørnene med hele tre rum og indhold. Bliv klar til første skoledag med et klassisk penalhus i et skønt design, der matcher Beckmanns skoletasker.

Penalhuset indeholder 3 rum der alle åbnes og lukkes med lynlås. Indeholder naturligvis alt, du har brug for til skolen og lektierne. Indhold fra Lyra. Farveblyanterne er fremstillet af PEFC / FSC-certificeret træ. Indeholder: 2x jumbo-blyanter, 7x jumbo-farveblyanter, 13x farveblyanter i normal størrelse, 1x hviskelæder, 1x lineal, 1x blyantspidser (til jumbo og normal størrelse), 1x skema og 1x notatbog.
Beckmann penalhuset med 3 rum findes i flere flotte farver.

Se det store udvalg Beckmann penalhus med 3 rum hos Jollyroom
Beckman penalhus med 1 rum

Praktisk penalhus fra Beckmann. Penalhuset er rummeligt og proppet med alt, du har brug for til at lave lektier eller tegne. Penalhuset har et stort rum, som du kan folde ud. Du lukker det nemt med lynlåsen. Et skønt penalhus med et flot motiv! Fordelen ved dette penalhus er at det bliver nemt for barnet at holde overblik over sine skriveredskaber. Penalhuset måler 13,5 cm x 19,5 cm. Penalhuset er rummeligt og proppet med alt, du har brug for til at lave lektier eller tegne.

Se det store udvalg af Beckman penalhuse med 1 rum hos Jollyroom
Beckmann ovalt penalhus

Klassisk penalhus fra norske Beckmann. Penalhuset er fremstillet i slidstærkt polyester og har to lommer. Penalhuset er uden indhold, da de fleste børn har diverse skoletilbehør fra tidligere klasse eller alligevel skifter ud med nogle bedre skriveredskaberne. Det ovale penalhus er lavet med en god bred åbning, som gør det nemt at holde overblik over indholdet. Masser af plads til indhold, så dit barn kan blive klar til skoledagen. Måler 22 cm x 11 cm.

Udforsk udvalget af Beckmann ovale penalhuse hos Jollyroom

SE OGSÅ: Beckmann penalhus til drenge

Indlægget Beckmann penalhus til piger indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!