november 27, 2022
beckmann skoletaske norsk skoletaske 2 klasse 3 klasse 4 klasse 5 klasse bedst i test skoletaske

Norsk Beckmann skoletaske til 2.kl – 5.kl.

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du/I på jagt efter en god skoletaske til 2. klasse og opefter? En Beckmann skoletaske er et godt bud. Tasken er smart og byder på en ALT hvad både barn og forældre ønsker af en skoletaske.

I Norge har 3 ud af 4 børn i første klasse en Beckmann taske på ryggen. Den mest kendte er Beckmann classic skoletaske, som findes i en udgave til 0. klasse – 2. klasse (22L) og udgaven til lidt større børn 2. klasse til 5. klasse. 

LÆS OGSÅ: Beckmann skoletasker til 0. klasse – 2. klasse

Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til skolebørnene. Det er sket i samarbejde med børnene.

Værd at vide om Beckmann rygsæk 

Den har god plads til opbevaring med et stort hovedrum, et separat computerrum og en lomme, der for eksempel passer til en vandflaske. Rygsækken er anatomisk konstrueret og lægger vægten på hofterne, hvilket giver optimal komfort. De justerbare skulderstropper, brystbælte og hoftebælte gør det nemt at tilpasse rygsækken til dit barn. Den er behagelig at bære takket være den vatterede ryg med aluminiumsstøtte og god ventilation. Den har desuden et regnslag i bunden, der nemt kan foldes ud, hvis behovet opstår.

Skoletasken fra Beckmann vejer 1,025 kg, måler 46 x 16,5 x 34 cm og kan rumme 28-30 liter.

Der er mange gode fordele på Beckmanns skoletasker til skolebørn.

  • Solide polstringer i ryg og på skulderremme
  • Hoftebælte og brystspænde
  • Rum til drikkeflaske i siden
  • Bæresystemet overfører 50% af vægt til hofterne
  • Reflekser på alle sider
  • Regnovertræk i bunden af tasken
  • Indvendige kompressionsremme trækker trækker ind mod ryggen
  • Anatomisk formet rygstykke
  • God ventilation på ryggen
  • Indvendig lomme til tablet

Beckmann skoletaske til lidt større børn

Jo ældre børnene bliver, jo mere kræsne bliver de som regel også med skoletasken og hvor den tidligere gerne måtte være fyldt med en masse figurer, begynder flere at foretrække en helt ensfarvet skoletaske eller en skoletaske med mere smart print, frem for en figur. Det har Beckmann prioriteret høj. Derfor er Beckmanns skoletasker designet i farver og print designet af børn og til børn. 

Beckmann Classic rygsæk – blå

En praktisk og smart rygsæk fra Beckmann. Denne rummelige rygsæk har masser af opbevaringsplads med et stort rum, et separat computerrum og en lomme til vandflasken. Rygsækken er anatomisk designet, da vægten lægges på hofterne, hvilket sørger for optimal komfort. 

Find den hos Jollyroom
sort skoletaske 2 klasse sort skoletaske 3 klasse sort skoletaske 4 klasse sort skoletaske 5 klasse tilbud skoeletaske sort skoletaske 9 år sort skoleetaske 10 år sort skoletaske 8 år
Beckmann Classic rygsæk 28 L – sort

Rygsækken bliver endnu behageligere at bære takket være den polstrede ryg med aluminiumstøtte og god ventilation. Du kan nemt indstille rygsækken efter dit barn ved hjælp af de justerbare skulderstropper, bryststroppen samt hoftestroppen. Rygsækkens indbyggede regnslag kan nemt vikles ud, hvis behovet opstår.

Find den hos Jollyroom
skoletaske 2kl dreng skoletaske 3kl drenge sort skoletaske beckmann
Beckmann Classic skoletaske

Skoletasken er i høj kvalitet og er oplagt både til skolebrug eller til fritid. Den gode ergonomiske støtte i ryggen, giver dit barn den optimale støtte.

Find skoletasken hos Jollyroom

ndlægget Norsk Beckmann skoletaske til 2.kl – 5.kl. indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!