december 6, 2023
beckmann skoletasker 2022, beckmann rygsække 2022, beckmann skoletasker til drenge 2022, beckmann skoletasker til piger 2022, årets skoletasker 2022, sporty skoletaske, norske skoletaske, beckmann skoletaske til skolestart, beckmann begynder skoletasker

Beckmann skoletasker 2022

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Norske Beckmann er det danske svar JEVA. Beckmann skoletasker 2022 er nogle af de bedste skoletasker i verden.

Beckmann skoletasker 2022 er blandt nogle af de bedste skoletasker til skolestart og de større børn.

I Norge har 3 ud af 4 børn i første klasse en Beckmann skoletaske på ryggen. Beckmann skoletasker er nogle af de bedst skoletasker i verden. Beckmann har siden 1946 arbejdet på at skabe de bedste skoletasker til de mindste skolebørn. Det er sket i samarbejde med børnene.

I denne artikel finder du alle de Beckmann skoletasker som Beckmann står bag i 2022:

Beckmann Classic rygsæk 22 L – skoletaske til skolestart

Lækker skoletaske fra norske Beckmann. Smart og praktisk skoletaske fra Beckmann. Tasken er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken kommer i flere flotte farver og lukkes med snøre under flappen. Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

Beckmanns store rygsække på 22 liter kan kombineres med gymnastiktasken på 12 liter, da den kan sættes på den store taske (medfølger ikke). Denne taske kan både anvendes til udflugt eller skoletaske. Skoletasken fra Beckmann vejer 0,9 kg, måler 38 x 24 x 18 cm. Denne model findes i flere flotte farver til drenge og piger.

Se det store udvalg af Beckmann Classic rygsæk hos Jollyroom
beckmann skoletaske norsk skoletaske 2 klasse 3 klasse 4 klasse 5 klasse bedst i test skoletaske
Beckmann Classic rygsæk 28 L – skoletaske 2. – 5. klasse

Classic rygsæk 28 liter har god plads til opbevaring med et stort hovedrum, et separat computerrum og en lomme, der for eksempel passer til en vandflaske. Rygsækken er anatomisk konstrueret og lægger vægten på hofterne, hvilket giver optimal komfort. De justerbare skulderstropper, brystbælte og hoftebælte gør det nemt at tilpasse rygsækken til dit barn. Den er behagelig at bære takket være den vatterede ryg med aluminiumsstøtte og god ventilation. Den har desuden et regnslag i bunden, der nemt kan foldes ud, hvis behovet opstår. Skoletasken fra Beckmann vejer 1,025 kg, måler 46 x 16,5 x 34 cm og kan rumme 28 liter.

Se udvalget af Beckmann Classic rygsæk 28 L hos Jollyroom
beckmann urban rygsæk til ung rygsæk til voksne skoletaske til voksne grå rygsæk læderstrop blå skoletaske til voksne altrnativ til fjällräven skoletaske
Beckmann Urban Midi skoletaske – 2. til 7. klasse

En praktisk og fin rygsæk med et klassisk design og lige linjer (som definere skandinavisk design). Urban MIDI har fine detaljer i ægte læder og skoletasken er tilpasset børn brug og ryg, med special designet støtte i ryggen. Kvalitetsmæssigt er skoletasken præcis ligeså holdbar som rygsæk og skoletasker til større børn og voksne. En sej rygsæk fra Beckmann til skolebørn. Taskerne er i slidstærkt polyestermateriale og har flere lommer og rum, så tingene kan organiseres. Beckmann urban midi kan indeholde 26 liter og fås i alle mulige farver. Der findes også en Urban model på 30 liter.

Se udvalget af Beckmann Urban Midi hos Jollyroom
Beckmann Gymnastikpose

Praktisk gymnastikpose fra Beckmann. Du får plads til alt, du har brug for, i taskens store rum og i den lille lomme, der lukkes med lynlås. Hæng gymnastikposen fast på din skoletaske eller brug den som taske når I skal på tur.

Find Beckmann gymnastikposer hos Jollyroom
Beckmann penalhuse 2022

Kombiner den nye skoletaske med et flot penalhus fra Beckmann. Beckmann har flere skønne bud på penalhuse både med og uden indhold. Og i flere skønne prints til både drenge og piger.

Se det store udvalg af Beckmann penalhuse hos Jollyroom
Beckmann Tablet Cover 12,9

Beskyt barnets tablet med dette praktiske cover fra Beckmann. Coveret er fremstillet af tekstil og er udstyret med lynlåse. Beckmann tablet cover findes i flere skønne farver.

Se udvalget af Beckmann tablet covers hos Jollyroom
Beckmann regnslag til skoletaske

Dette refleksregnslag fra Beckmann gør dit barn synligt i mørke, samtidigt med at det beskytter rygsækken og dens indhold mod at blive vådt, når det regner. Regnslaget klarer et vandsøjletryk på 10.000, og passer til de fleste af Beckmanns skoletasker og rygsække, heriblandt Classic 22 L, Classic Maxi, Active Air Flx, Sport Jr og Urban Midi.

Find Beckmann regnslag hos Jollyroom

SE OGSÅ: Jeva skoletasker 2022

Indlægget Beckmann skoletasker 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops


error: Content is protected !!