februar 8, 2023
Bergans skoletasker 2021, bergans skoletaske til skolestart, bergans 2go skoletaske, bergans skoletaske til piger bergans skoletaske bedst i test bergans 2go skoletasle 24 liter letvægtsskoletaske

Bergans skoletasker – testvinder

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Med en skoletaske fra Bergans, får dit barn en god ergonomisk skoletaske, der er godt organiseret og i slidstærkt materiale.

Bergans skoletasker “Bergans 2GO” har lav vægt, stort indhold og testet fri for kemi.


Værd at vide om Bergans 2go skoletasker 

Lækker skoletaske fra Bergans Norway. Smart og praktisk skoletaske fra Bergans. Tasken er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken kommer i flere flotte farver og motiver.

Små rygge som bærer tungt, fortjener kun det bedste! Dette er grundlaget for at Bergans har udviklet den banebrydende skoletaske Bergans 2GO 24L. Modellen er med QuickAdjust™ II, som giver justerbar rygglængde. Med  
QuickAdjust™ II får børnene kvaliteten og bærekomforten som de fortjener.

Mere end 100 års arbejde på bærekomfort

Bergans Norway er kendt for at skabe kvalitetsprodukter til friluftsfolket. Og Bergans har i mere end 100 år arbejdet på at skabe rygsække med den rette bærekomfort. Faktisk er Bergans første patent på justerbare rygsække fra 1909. Så QuickAdjust™ II har været længe undervejs og der har været arbede intensivt på at skabe den allerbedste løsning.  
QuickAdjust™ II bruges også i Bergans’ vandrerygsække til voksne.

Med mulighed for at regulere taskens ryg til barnets højde, kan der skabes den helt rigtige indstilling, så tasken og dens vægt, belaster barnets ryg – mindst muligt. En korrekt tilpasset skoletaskeryg, sikre at vægten fordels og giver børnene en bedre bærekomfort. fordeler vekten bedre og gir barnet kraftig forbedret bærekomfort. Den justerbare ryg på Bergans 2go skoletaske gør også at tasken kan bruges i flere år, end en normal skoletaske.

Bergans 2go skoletaske passer til børn i højden 110-150 cm. Den vejer kun 825 gram og kan rumme 24 liter.

Bergans 2go skoletaske

2GO leveres i to størrelser nemlig i en 24 liters og 32 liters. Begge modeller har et stort og rumligt hovedrum, samt flere smarte lommer, som gør det lettere at organisere hverdagen i skolen. I denne artikel fokuserer vi udelukkende på modellen med 24 liters rummelighed, der der bedst i test.

Bæresystem
Bergans QuickAdjust™II, Justerbar ryglængde. Længden på skoletaskens ryg kan enkelt og nemt ændres efter barnets højde. Anatomisk formede skulderremmer er med til at forbedre bæresystemet for barnet.

Skoletasken
Stort hovedrum med plads til A4 mappe, bærbar, bøger mv. Polstrede ryg og bund beskytter taskens indhold.

Skoletaskens lommer og små rum
Indvendig lomme til bærbar computer. Udvendige sidelommer til drikkedunk og andet. Forrum med indvendig netlomme med lynlås og nøglering.

  • Justerbar brystspænde.
  • Rem ved hoften (kan spændes helt af). 
  • Solidt bærehåndtag øverst. 
  • Regnslag med refleks i dertil indrettet lomme. 
  • Komprimeringsremmer i siden for at reducere volumen, når skoletasken ikke er fyldt helt op. Dette er en virkelig vigtig funktion der flytter tyngdepunktet ind mod barnets ryg. 
  • Massere af reflekser. 
  • YKK lynlåse.

Skoletasken er bedst i test

Jyllandsposten har testet en række skoletasker, herunder en JEVA model og en Disney skoletaske. Bergans 2go skoletaske er testvinder og testens ergoterapeut siger dette om Bergans skoletaske: Tasken har tilsyneladende mange gode egenskaber fra vandresække. Velpolstret ryg og skulderstropper og kan justeres så den sidder tæt og fast til kroppen. Anatomisk godt tænkt.

  • Design:4 stjerner
  • Materiale: 5 stjerner
  • Forarbejdning: 5 stjerner
Bergans skoletasker

2GO skoletasker fra Bergans laves i 2 forskellige størrelser, hhv. 24 og 32 liter i flere flotte farver.

Udforsk udvalget af Bergans skoletasker hos Jollyroom

SE OGSÅ: LEGO skoletasker 2021

Indlægget Bergans skoletaske – testvinder indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!