juni 13, 2024
blafre madkasser, blafre madkasse, blafre drikkeflaske, blafre drikkedunke, blafre stålflaske, ugle madkasse, elefant madkasse, traktor madkasse, klar til skolestart, gode madkasser, godkendte madkasser, populære madkasser, madkasser med rum, madkasse med rumdeler

Sunde Blafre madkasser og drikkedunke

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Norske Blafre er kendt for deres utrolig smarte, anderledes og sunde madkasser og termoflasker/drikkedunke.

Blafre madkasser er populære madkasser til skole, børnehave og udflugter.

Alle produkter er produceret i Norge og er i høj kvalitet og selvfølgelig helt uden bpa, phtalter og anden kemi. Stålflaskerne er unikke i deres design og har et fint tætsluttende skruelåg, som passer i farverne med madkasserne. Super fine til børnehaven, skolen eller på tur med mor og far. Man bliver aldrig for gammel til Blafre – funktionelt design, som tåler opvaskemaskine og store temperaturforskelle. 

Blafre Madkasser

Blafre madkasse 3 rum

En praktisk og stabil madkasse i fint design fra Blafre. Denne flotte madkasse har tre rum, og den er let at åbne for dit barn. Madkassen tåler maskinopvask, men den bør ikke varmes i mikrobølgeovnen. Den er fri for BPA og ftalater. Perfekt til frokosten eller mellemmåltidet i skolen eller på udflugten. Madkassen findes med flere skønne motiver og i forskellige flotte farver både til drenge og piger. Se udvalget af madkasser med 3 rum hos Jollyroom.

Blafre ræv madkasse

En praktisk og stabil madkasse med et fint design fra Blafre. Denne flotte madkasse har et stort rum med plads til lækre ting og er let for dit barn at åbne. Madkassen tåler opvaskemaskine, men bør ikke blive varmet i mikroovnen. Madkassen er helt fri fra BPA og ftalater. Perfekt til opbevaring af frokosten eller mellemmåltidet til skolen eller udflugten! Madkassen findes i flere farver. Find madkassen hos Jollyroom.

Blafre madkasse traktor

Er traktorer det helt store hit hos barnet? Så er denne madkasse lige sagen. Her får I en flot og praktisk madkasse til børn fra Blafre. Madkassen fås med flere antal rum og har et fleksibelt plastlåg, som sikrer at intet ryger ud. Den tåler at bliver vasket i opvaskemaskine, og den indeholder selvfølgelig ikke farlige stoffer. Find den hos Jollyroom.

Blafre drikkedunk

En praktisk Drikkedunk fra Blafre. Drikkedunken er lavet af rustfrit genbrugs stål og låget er lavet af HDPE plastik som er helt fri for BPA og phalater. Hele flasken kan komme i opvaskemaskinen. Den perfekte drikkedunk til en god smoothie eller andet godt til udflugten. Drikkedunkene fra Blafre findes med forskelligt farve låg og i forskellige størrelser. Se udvalget af Blafre drikkedunke hos Jollyroom.

Blafre madkassesæt

En praktisk madkasse i et fedt design og drikkedunk fra Blafre til at have med i skolen eller på udflugten! Denne flotte madkasse har to rum med plads til forskellige lækre sager og er let for dit barn at holde og åbne. Madkassen tåler opvaskemaskine, men bør ikke varmes i mikroovn. Der følger også en praktisk drikkedunk i rustfri stål og et sikker skruelåg med. Fri fra BPA og ftalater. Find sættet hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Rice madkasser og drikkedunke

SE OGSÅ: Mumitroldene madkasser

Indlægget Blafre madkasser og drikkedunke indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops


error: Content is protected !!