July 9, 2020
blafre madkasser, blafre madkasse, blafre drikkeflaske, blafre drikkedunke, blafre stålflaske, ugle madkasse, elefant madkasse, traktor madkasse, klar til skolestart, gode madkasser, godkendte madkasser, populære madkasser, madkasser med rum, madkasse med rumdeler

Sunde Blafre madkasser

Norske Blafre er kendt for deres utrolig smarte, anderledes og sunde madkasser og termoflasker/drikkedunke.

Alle produkter er produceret i Norge og er i høj kvalitet og selvfølgelig helt uden bpa, phtalter og anden kemi. Stålflaskerne er unikke i deres design og har et fint tætsluttende skruelåg, som passer i farverne med madkasserne. Super fine til børnehaven, skolen eller på tur med mor og far. Man bliver aldrig for gammel til Blafre – funktionelt design, som tåler opvaskemaskine og store temperaturforskelle. 

Blafre Madkasser

Madkasse med traktor fra Blafre er måske nok markedets flotteste madkasse og med 2 praktiske rum. Blafre madkasse er og i tiptop kvalitet – og stortrives i boblebad i opvaskemaskine og nem at rengøre. Blafre madkasse med traktor har plads til en fin frokost og er let at rengøre efter brug. Køb den her hos Babygear.

Madkasse med Elefant fra Blafre er måske nok markedets flotteste madkasse og med 2 praktiske rum. Blafre madkasse er og i tiptop kvalitet – og stortrives i boblebad i opvaskemaskine og nem at rengøre. Blafre madkasse med traktor har plads til en fin frokost og er let at rengøre efter brug. Køb her hos Babygear.

Rummelig Blafre madkasser med 3 rum fra Blafre med låg med indstøbt motiv. Blafre madkasse er lavet i genanvendelige materialer og er uden nogle former for skadelig kemi og gift. Blafre madkasse i tiptop kvalitet der stortrives i boblebad i opvaskemaskine og nem at rengøre. Blafre madkasse med rum har fint plads til et lille yoghurt bæger og andre lækkerier og der er plads til en fin madpakke. Madkassen findes med flere sjove motiver til både drenge og piger. Køb her hos Babygear.

Drikkeflaske i rustfri stål fra Blafre der er er supernem at rengøre og bruge uden løse dele – perfekt til fx Smoothie. Både låg og flaske kan gå i opvaskemaskine – kan også nemt rengøres med opvaskebørste. Drikkedunken findes i 2 forskellige størrelser hhv. 300 og 500 ml og med flere forskellige farver af låg. køb hos Babygear.

Indlægget Sunde Blafre madkasser indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *