april 16, 2024
Cam Cam copenhagen skoletasker til piger, begynder skoletasker til piger, cam cam begynderskoletaske til piger 2021, rygsæk til skolestart

Cam Cam Copenhagen skoletasker til piger 0.-3. klasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter skoletasker til piger til de første skoleår

Cam Cam Copenhagen skoletasker er et godt bud på en skoletaske til børn der skal starte i 0. klasse, 1. klasse, 2. klasse eller 3. klasse.

Der er noget helt særligt ved at starte i skole. Overgangen fra børnehave til skole er en stor ting, både for barnet og for forældrene. Skolestart er også lig med nye indkøb såsom skoletaske, penalhus, drikkedunk, madpakke, gymnastiktaske osv. Alt skal være klar til skolestart.

Om Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen er ejet af arkitektparret Sara Giese Camre og Robert Warren Paulsen og startede i 2012. Cam Cam Copenhagens kerne udspringer af kærligheden til babyer og børn og af en tro på, at de kun fortjener det allerbedste. Cam Cam fokuserer på kvalitetsprodukter, bæredygtighed, økologi og et tidsløst design der kan gå i arv fra barn til barn.

Cam Cam skoletasker

Cam Cam Copenhagen skoletasker er både pæne og funktionelle med den er ergonomiske rygstøtte, termoisolerede forlomme, sidelomme til drikkedunk, separat computerrum og justerbare, ergonomiske stropper for øget komfort. Taskerne er fremstillet af genanvendt polyester med en vand- og smudsafvisende coating.

Skoletaskerne fra Cam Cam findes i forskellige flotte designs og passer til skolebørn i 0. til 3. klasse. Mål: 35 x 27 x 15 cm. Find skoletaskerne her hos Kids-world.

Cam Cam Copenhagen penalhuse

Det er også muligt at få matchende penalhuse til til Cam Cam Copenhagen skoletaskerne. Penalhusene er praktisk indrettet, så det er nemt for barnet at bevare overblikket. Penalhuset har et rum til blyanter med elastikker til at holde blyanterne på plads og opbevaring nedenunder til andre skriveredskaber. Find Cam Cam Copenhagen penalhuse hos Kids-world.

SE OGSÅ: Begynder skoletasker til piger

Indlægget Cam Cam Copenhagen skoletasker til piger 0.-3. klasse indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops


error: Content is protected !!