October 25, 2020
cars madkasse, mcqueen madkasse, cars drikkedunk, mcqueen drikkedunk, cars madkassesæt, mcqueen madkassesæt, cars skoleudstyr, cars, mcqueen, klar til skolestart, gaver med mcqueen, gaver med cars

Cars madkasse

En Cars madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter. 

Lad dit barn tage yndlingsfiguren med i skole i form af en Cars madkasse.

Cars er en filmserie fra Pixar. Foreløbig er der skabt 3 film i serien om talende og tænkende biler med Lynet McQueen som den centrale figur. Animationsfilmen ‘Biler 3’ er det nyeste kapitel i Pixars populære filmserie om Lynet McQueen og hans venner. Handlingen i seneste film handler om at McQueen efterhånden er en af de erfarne racerbiler. Han skal nu overbevise den nye generation, at han stadig er den bedste i verden. Der er nemlig en ny konkurrence i form af en endnu hurtigere model. Kampen for at komme forrest i feltet i Stempel Cuppen bliver derfor hård for nr. 95. Heldigvis får racerbilen hjælp af den unge mekaniker Cruz Ramirez, der har sin helt egen opskrift på sejr.

Der findes efterhånden en del flotte Cars madkasser, ja endda en del Cars madkassesæt på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem:

Cars madkassesæt

Et fint frokostsæt med motiv fra Disneys Biler. I dette sæt får du en madkasse og en drikkedunk med Lynet McQueen på. Perfekt til den som elsker historierne om Lynet McQueen og hans venner. Find sættet hos Jollyroom.

Disney Cars madkassesæt

Vælg dette madkassesæt med Cars motiv – og gør det til en fornøjelse at starte måltidet, også på almindelige skoledage. Find sættet hos Jollyroom

Mcqueen madkasse

Robust og dekorativ Mepal madkasse med flot Cars-motiv. Den har en ny, forbedret lukkemekanisme, som er endnu nemmere for børnene at betjene. Madkassen indeholder en lille gaffel og en aftagelig indsats med to små rum.  Måler 17,5 x 13 x 6 cm. Find madkassen hos Skiftselv.

Cars madkasse og drikkedunk

Dette flotte Cars madkassesæt bestående af en madkasse og drikkedunk, er oplagt til brug i børnehaven, skolen eller til udflugter. Find sættet hos Eurotoys.

Mcqueen madkasse og drikkedunk

Har du et barn der er helt skudt i Mcqueen? Så er dette madkassesæt bestående af madkasse og drikkedunk lige sagen. Find sættet hos Eurotoys.

Madkasse med Cars motiv

Maden bliver lidt sjovere at indtage, når madpakken ligger gemt i en sej madkasse med Cars motiv. Til madkassen hører der en matchende Cars drikkedunk. Find sættet hos Eurotoys.

Indlægget Cars madkasse indeholder affiliatelinks