april 16, 2024
DAY rygsæk DAY Birger et Mikkelsen rygsæk, day rygsæk, smart rygsæk til piger, day rygsække, DAY rygsæk DAY Birger et Mikkelsen skoletaske

Day Birger et Mikkelsen rygsæk til skolebrug

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En taske der efterhånden har været et musthave nogle år efterhånden er shopperen Day Gweneth fra Day Birger et Mikkelsen.

Nu har Day Birger et Mikkelsen skabt en rygsæk som er vildt populær som skoletaske, blandt unge. Og det forstår vi godt! Flotte print og en god størrelse rygsæk og et mærke der allerede er kendt blandt ungdommen. Med en rygsæk fra Day, får du eller den unge en taske der både er praktisk og smart at se på.

Day Birger et Mikkelsen A/S er et internationalt, danskejet tøjfirma der blev grundlagt i 1997 af Keld Mikkelsen og Malene Birger. Day Birger et Mikkelsen er et mærke, der på bedste måde kombinerer skandinavisk design og stilrent med mere vovede internationale indslag.

Tasken fra DAY Birger et Mikkelsen består af et stort rum, samt en lomme foran med plad til madpakken eller penalhus. Desuden er der på hver side af taske en lomme med plads til vandflaske/drikkedunk. Rygsækken har en polstret tabletlomme i det store rum, samt en mindre lomme.

Rygsækken er udstyret med justerbare skulderremme og har en desuden en hank, så man selv kan vælge om den skal bæres i hånden eller på ryggen. Det polstrede rygpanel sikrer en god komfort.

En Day Birger et Mikkelsen rygsæk er en optimal løsning, som en moderne skoletaske til store børn og unge. Her fordeles vægten fordeles ligeligt på begge skuldre og rygsækken kan smides på ryggen når der cykles eller den kan ligges i cykelkurven.

En Day Birger et Mikkelsen er en god klassisk rygsæk, der kan bruges både i hverdagen, til studie og til ferien.

Day Birger et Mikkelsen rygsæk laves i forskellige farver og forskellige materialer og print.

Find din favorit hos Kids-world.

SE OGSÅ: Beckmann Urban rygsæk til unge og voksne

Indlægget Day Birger et Mikkelsen rygsæk indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!