juni 13, 2024
den første skoletaske, tips til første skoletaske, skoletaske guide

Gode råd til den første skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Du kan sikkert selv huske, hvor spændende det var at få din første skoletaske. Dengang var der ikke ligeså stort udvalg som der er i dag, men det var stadig en stor ting at skulle købe.

Vi kan godt selv huske vores første skoletaske, den gang var udvalget dog ikke nær så stort som det er i dag. Den første skoletaske er stadig det helt nye skolebarns vigtigste udstyr, de fleste børn har sig også en klar ide om hvordan deres skoletaske skal se ud, hvad enten det skal være helt med Hello Kitty, Spiderman, Ninjago, Lego Friends eller noget helt andet.

Den første skoletaske bør ikke være impulskøb, for der er nemlig mange vigtige funktioner, som skal være i orden. De fleste skoletasker til de yngste elever har fokus på at være ergonomisk rigtige til de små, spinkle rygge. Det er vigtigt at den har en god ergonomisk støtte og ikke er for stor, for ellers risikerer man at det bliver ubehageligt for barnet at have på og kan risikere at få ryggener. En ergonomisk korrekt skoletaske har to skulderstroppe, du kan regulere i takt med at dit barn vokser. Husk, at tasken ikke må hænge og slaske nede på lænden. Den skal sidde højt oppe på ryggen. Tjek stroppernes længde af og til. Nogle gange kan de løsne sig lidt, men det er nemt og hurtigt lige at få de regulerbare stopper på plads igen. Stropperne skal helst være brede og polstrede for at skåne ryggen mest muligt.

Køb skoletasken i god tid til de mindste. De vil nyde at gå og glæde sig, stille spørgsmål og have lidt sommerfugle i maven, når de stille og roligt forbereder sig på at skulle til at gå i skole. Samtidig slipper I også for at skoletasken bliver udsolgt, der er altid nogle skoletasker der er mere populære end andre. Jo tættere man kommer på skolestart, jo sværere kan det være at få lige den skoletaske man har udset sig.

Står I og skal købe skoletaske snart, har vi samlet en guide med gode råd:

1. Lad dit barn prøve skoletasken. Den skal sidde på ryggen, ikke på numsen!
2.Prøv gerne skoletasken med og uden overtøj.
3.Den skal have en god ergonomisk rygstøtte og følge ryggen hele vejen.
4. Skoletasken må ikke være for stor, og bør ikke veje mere end 1 kilo uden indhold.
5. Skoletasken må ikke være bredere end barnets skuldre
6.Tasken skal have separate rum til madkasse, drikkedunk, penalhus og bøger
7. Skoletasken skal være udstyret med brystrem
8. Reflekser skal være synlige og effektive.One thought on “Gode råd til den første skoletaske

Comments are closed.

error: Content is protected !!