July 9, 2020

Eastpak skoletaske – klassikeren

En rygsæk som er og bliver ved med at være populær som skoletaske er modellen padded pak´r fra Eastpak. Rygsækken er oprindeligt designet til at skulle være en rygsæk som kunne bruges i fritiden. Men det enkle design i diverse farverige farver, har slået sig fast som en skoletaske for flere år tilbage, og den position fortsætter den med at have.

Eastpak padded pak´r er lavet i slidstærkt nylon, et godt robust materiale der er utrolig slidstærkt. Den populære model er udstyret med 1 stort rum og lynlåslomme foran. Volume er 24 liter. Pris 399,- Modellen laves i et hav af farver. Køb den her.

De senere år er modellen der hedder Out of Office fra Eastpak ved at blive mere og mere populær. Det gode ved Out of Office er at den har det klassiske design fra padded pak´r, men derudover har den fået en separat lomme til en bærbar. Lommen er foeret så pc´en ligger godt beskyttet. Lommen kan også med fordel bruges til at give opdeling i den store rum.


Eastpak Out of Office 
har en volume på 27 Liter. Den er lidt højere og breddere end den klassiske model. Dette er kun en fordel, da det giver bedre plads til ens mapper og bøger. Pris for denne model er 475,- Køb den her.

Udover de viste modeller, tilbyder Eastpak flere smarte og funktionelle rygsække til skole og hverdag. Se hele udvalget her.

De viste modeller er fundet hos Carriealong, der tilbyder et stort udvalg af skoletasker,  rygsække og tasker til skole- og studiebrug. Er det første gang du handler hos Carriealong, så husk at tilmelde dig deres nyhedsbrev og opnå 10 % på din første ordre.

(Indlægget Eastpak skoletaske -klassikeren indeholder affiliatelinks)

Kilde: Taskeholic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *