juni 13, 2024
eastpak skoletasker til større børn, eastpak rygsække til studiebrug, klassisk Eastpak rygsæk, klassisk eastpak rygsæk, eastpak skoletasker 2023, eastpak skoletaske modeller, skoletasker til støre børn, ergonomisk skoletaske til større børn, slidstærk skoletaske til større børn, slidstærk rygsæk til studiebrug

Eastpak skoletasker til større børn og studiebrug

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

De klassiske skoletasker fra Eastpak har været et hit siden 1970´erne.

Eastpak skoletasker har været populære hos børn og unge i mange år. Med en Eastpak skoletaske får dit barn en skoletaske der er lavet i slidstærkt nylon, et godt robust materiale der er utrolig slidstærkt.

Der findes mange forskellige Eastpak skoletasker og rygsække, hvad enten det skal være den klassiske Eastpak med 1 stort rum og lommen foran eller om den skal være mere organiseret og funktionel og måske med plads til bærbar. En skoletaske fra Eastpak er en taske, der kan holde i mange år.

Udvalget af skoletasker fra Eastpak er stort, se nogle af de mest populære modeller her:

Eastpak skoletasker

Den klassiske Eastpak skoletaske

En rygsæk som er og bliver ved med at være populær som skoletaske er modellen padded fra Eastpak. Rygsækken er oprindeligt designet til at skulle være en rygsæk som kunne bruges i fritiden. Men det enkle design i diverse farverige farver, har slået sig fast som en skoletaske for flere år tilbage, og den position fortsætter den med at have. Eastpak padded zippl´r er lavet i slidstærkt nylon, et godt robust materiale der er utrolig slidstærkt. Den populære model er udstyret med 1 stort rum hvor der er lomme til bærbar pc, 2 lynlåslommer foran og på siden er der plads til vandflaske. Volume 24 liter.

Se det store udvalg af farver og print af den klassiske Eastpak skoletaske hos Kids-world

Eastpak Out of Office skoletaske

De senere år er modellen der hedder Out of Office fra Eastpak blevet mere populær. Det gode ved er at den har det klassiske design fra padded pak´r, men derudover har den fået en separat lomme til en bærbar. Lommen er foeret så pc´en ligger godt beskyttet. Lommen kan også med fordel bruges til at give opdeling i den store rum. Eastpak Out of Office har en volume på 27 Liter. Den er lidt højere og breddere end den klassiske model. Dette er kun en fordel, da det giver bedre plads til ens mapper og bøger.

Se det store udvalg af Eastpak Out of Office skoletaske hos Kids-world

Eastpak Wyoming rygsæk

Enkel Eastpak rygsæk med et stort rum og en lomme foran. Rygsækkens bund og bærehank er forestærket af imiteret læder og som gør den ekstra slidstærkt. Særligt bunden er en stor fordel, hvis dit barn er lidt hård ved sin skoletaske og ikke altid tænker over den placeres. Volume 24 liter. Rygsækken findes i flere farver til både drenge og piger.

Find Eastpak Wyoming rygsæk hos Kids-worldEastpak Rygsæk – Padded Double

Eastpak skoletaske med et stort rum, 2 mindre lynlåslommer på fronten samt en lille lomme med fleeceforing i toppen. I det store rum er der er en lomme som kan bruges til bærbar eller mapper. På siden af rygsækken er der lomme til vandflaske. Rygsækken har en god vatteret ryg og bund, i ryggen er der desuden en integreret lomme til at gemme buskort, penge eller andre vigtige ting. Volume 24 Liter.

Find Eastpak Padded Double hos Kids-world

Eastpak rygsæk Back to work

En populær rygsæk der både kan bruges af større børn og til studiebrug. Rygsækken har 3 rum, bagerst er der en vatteret lomme til bærbar, i hovederummet er der plads til skolesager og på fronten en mindre lomme med plads til madpakken eller andre småting. Rygsækken har gode brede skulderstropper. Rygsækken har en volume på 27 liter og findes i flere klassiske farver.

Find Eastpak Back to work hos Kids-world

Eastpak Morius skoletaske

Eastpak rygsæk med flere rum, hvor det er nemmere at bevare overblikket over taskens indhold. 2 store rum, hvor der i det ene er plads til bærbar. Foran er der en mindre lomme med en lille lynlåslomme udenpå. På siden er der plads til vandflaske. God vatteret støtte i ryggen, som sikrer optimal komfort selv når der er mange bøger i. Volume 34 liter.

Find Eastpak Morius skoletaske hos Kids-world

Eastpak Provider rygsæk

En populære skoletaske til større børn og teenagere. Rygsækken består af et stort hovedrum med lomme til bærbar. Foran hovedrummet er stort rum, med plads til bøger eller mapper. På forsiden af tasken er der en mindre lomme med plads til madpakke elller diverse småting. På begge sider af tasken er der remme, som gør det muligt at spænde spænde tasken ind, hvilket især er en fordel de dage der ikke er så meget med i tasken. Rygsækken har som alle de andre rygsække fra Eastpak gode brede vatteret skulderstropper. Rygsækkens bærehåndtag er forstærket med gummiforstærkning. Volume 33 liter.

Find Eastpak Provider rygsæk hos Kids-world

Eastpak Tutor rygsæk

En ekstra stor rygsæk fra Eastpak. Rygsækken har flere store rum og lomme til bærbar. På fronten er der en mindre lomme med en lille lynlåslomme. Rygsækken har mulighed for at blive udvidet, til de dage der er brug for ekstra plads. På siden er der plads til vandflaske. På begge sider af tasken er der remme, som gør det muligt at spænde spænde tasken ind, hvilket især er en fordel de dage der ikke er så meget med i tasken. Rygsækken har som alle de andre rygsække fra Eastpak gode brede vatteret skulderstropper. Rygsækkens bærehåndtag er forstærket med gummiforstærkning. Volume 39/43 liter.

Find Eastpak Tutor rygsækken hos Kids-world

SE OGSÅ: Satch Pack skoletaske til større børn

Indlægget Eastpak skoletasker til større børn og studiebrug indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!