juni 13, 2024
Ergobag skoletasker til skolestart 2022, ergobag begynder skoletaske, begynder skoletasker 2022, ergonomisk skoletaske til skolestart, skoletaske med justerbar rygpanel, skoletaske med fast bund, ergobag penalhus med 3 lynlåse, ergobag skoletasker til drenge, ergobag skoletasker til piger, populære skoletasker til drenge 2022, populære skoletasker til piger 2022

Ergobag skoletasker og penalhuse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Ergobag skoletasker er en oplagt skoletaske til skolestart og findes i flere smarte farver til både drenge og piger.

En Ergobag skoletasker er en populær skoletasker til skolestart.

Ergobag er et forholdsvist nyt skoletaske mærke på det danske marked. Mærket stammer fra Tyskland, og er som det meste andet der kommer fra Tyskland i en rigtig god kvalitet. Ergobag har 4 kerneværdier som kendetegner deres produkter hhv. ergonomi, tilpasning, bæredygtighed og synlighed.

Ergobag skoletaske – et ergonomisk godt valg

Ergonomi: ergobag kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere. Takket være de brede bækkenfinner flyttes vægten fra skuldrene til det stabile bækkenområde

Tilpasning: Takket være udskiftelige Kletties kan alle ergobag-rygsække designes individuelt. Der findes mange forskellige Klettie-sæt at gå på opdagelse i. Findes dit yndlingsmotiv ikke endnu? Så kan du også opfylde dine individuelle Klettie-ønsker med dine egne fotos og ved hjælp af skabeloner.

Bæredygtighed: Miljøet er vigtigt for Ergobag. Til ergobag-produkter bruges der derfor tekstiler, der er fremstillet af 100 % genbrugte PET-flasker. På den måde finder plastaffaldet anvendelse påny, og de naturlige ressourcer skånes. Indtil nu har ca. 31,3 mio. PET-flasker således allerede fundet en ny opgave.

Synlighed: Synlig? Selvfølgelig! Alle skolerygsække er udstyret med masser af refleksmateriale, så ergobag-bæreren har god synlighed i mørke. I trafikken giver ergobag-sikkerhedssættene, som kan lynes på, med deres fire stærke farver yderligere sikkerhed på vej til og fra skole.

ERGOBAG Skoletaske – MINI

Ergobag mini skoletasken er egentlig tiltænkt til børnehavebørn. Men den er stor nok til at der kan være A4-formater og dermed kan den også bruges til de børnehaveklasse og evt. 1. klasse. De år hvor barnet typisk ikke skal have så meget med. Skoletasken er lavet i slidstærkt materiale og med en god ergonomisk støtte ved rygpanelet samt brystspænde. Ergobag mini skoletaske er lavet i flere flotte designs til både drenge og piger. Volume: 10 Liter.

Se det store udvalg af Ergobag Mini skoletaske hos Kids-world

ERGOBAG Prime skoletaske

Ergo Prime kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere i grundskoletiden. Rygsækken er lavet af slidstærkt tekstil, lavet af genbrugte PET-flasker, helt uden brug af skadelige kemikalier. Rygsækkens rygpanel kan let forlænges, så tasken vokser med barnet og får en længere levetid. Prime har desuden polstrede og justérbare skulder-, bryst- og hofteremme. I rygsækken er der en hovedlomme med åbne lommer til bøger, papir, penalhus eller andet. Udenpå tasken, er der en praktisk lomme med lynlås, til alt det der skal være lige ved hånden. Rygsækken lukkes med en træksnor og et spænde. Volume 20 Liter.

Find Ergobag Prime hos Kids-world

ERGOBAG penalhuse

ERGOBAG tilbyder til deres skoletasker et stort udvalg af flotte penalhuse til drenge og piger. Penalhusene er med indhold og er enten med 1 eller 3 lynlåsrum. Penalhuset er lavet af slidstærkt tekstil, lavet af genbrugte PET-flasker, helt uden brug af skadelige kemikalier.

Find alle ERGOBAG penalhuse hos Kids-world

ERGOBAG Kletties/Velcromærker

Individuelt, mere individuelt , ergobag – smagen ændrer sig og det samme gør ergobag! Med udskiftelige kletties og farveflader kan man ganske enkelt skifte mellem favoritmotiver- og farver, uden at man skal ud og købe en ny rygsæk. Brandbiler, prinsesser eller dinosaurer? Ergobag prime kletties kan udskiftes og der er mange forskellige sæt motiver at vælge imellem. 

Find barnets favorit Ergobag kletties hos Kids-world

ERGOBAG gymnastiktasker

Gymnastiktasker fra ERGOBAG er både gode til den ugentlig gymnastik i skolen, til de små udflugter og som en let taske til den kommende ferie. Med andre ord en slidstærk gymnastiktaske der kan bruges til mange forskellige anledninger. Gymnastiktaskerne findes i flere flotte farver både til drenge og piger. Der er lavet gymnastiktasker der matcher alle Ergobag skoletasker.

Find barnets favorit gymnastiktaske her hos Kids-world

ERGOBAG regnslag til skoletaske

Er der noget man ikke kan regne med, så er det vejret. I et land som Danmark hvor det regner en del i løbet af året, kan det være en stor fordel med et regnslag til skoletasken. For selvom ERGOBAG skoletasker er vandafvisende er de ikke 100 % regntætte. Med et regnslag er barnets bøger og andre skolesager ekstra godt beskyttet hvis der kommer en byge. På regnslaget er der reflekser. Regnslag fra ERGOBAG findes i flere farver.

Find ERGOBAG regnslag her hos Kids-world

SE OGSÅ: JEVA begynder skoletaske 2022

SE OGSÅ: Beckman begynder skoletasker

Indlægget ERGOBAG Skoletasker og penalhuse indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

2 thoughts on “Ergobag skoletasker og penalhuse

Comments are closed.

error: Content is protected !!