November 25, 2020
frost drikkedunk, frost drikkedunke, frost drikkeflasker, frost madkasser, klar til skolestart

Frost drikkedunk

Kender du en lille pige der er helt vild med Frost og som bare ikke kan få nok af de kære figurer? Frost drikkedunk er oplagt både til skolebrug eller til når din lille Frost fan skal på tur.

Frost er en animationsfilm fra 2013 udgivet af Walt Disney Pictures. Filmen er løst baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen. Den handler om to prinsesser, den ene, Anna, er et normalt menneske og den anden, Elsa, har magiske is-kræfter. En dag skal Elsa til kroning, men det går grueligt galt, da hun fryser hele kongeriget, Arendal. Både Anna og Elsa er to skønne figurer som er i høj kurs hos rigtig mange piger

Vi har fundet forskellige modeller så der findes noget til enhver smag:

Denne sjove Frost drikkedunk gør det nemt at holde temperaturen nede på varme sommerdage! Dunken er lavet af robust plastik og prydes af et flot motiv hele vejen rundt. Hertil kommer en praktisk karabinhage for nem fastgørelse til skoletasken. Find den hos DisneyStore.

Fin aluminium drikkedunk med Anna og Elsa. Find den hos Eurotoys.

Elsa drikkeunk i aluminium og med motiv af Elsa på den ene side og Anna på den anden side. Drikkedunken er i aluminium. Find den hos TheFairytaleCompany.

Fin Olaf drikkedunk i aluminium med alletiders snemand, som har præsteret at charmere sig ind i alles hjerter. Find drikkedunken hos TheFairytaleCompany.

Sød Disney Frost drikkedunk med motiv af Olaf på den ene side og Anna og Elsa på den anden side. Find drikkedunken hos TheFairytaleCompany.

Fin aluminiums drikkedunk med Frostpigerne Elsa og Anna. Find drikkedunken hos TheFairytaleCompany.

Indlægget Frost drikkedunk indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *