juni 13, 2024
frost madkasse, frost 2 madkasse, madkasse med frost motiv, frost madkasser, frozen madkasser

Frost madkasse til din Frostprinsesse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en lille Frostprinsesse derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Frost udstyr. Så skal hun da have en frost madkasse.

Med en Frost madkasse i skoletasken, bliver skoledagen straks lidt sjovere.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Frost madkassesæt

Fint sæt bestående af en madkasse og en drikkedunk med motiv af Frost. Madkassen indeholder opdelte rum, med plads til alt der hører til frokosten. Madkassen kommer i en flot hvid farve, hvor der er motiv af Anna, Elsa og Olaf på låget. Find sættet hos Eurotoys.

Frost madkassesæt

Frost madkasse og drikkedunk med både Anna og Elsa på.  Det perfekt madkassesæt til enhver lille Frost prinsesse. Find sættet hos Eurotoys.

Frozen 2 madkasse

En sjov og praktisk Disney Frozen-madkasse lavet af plastik, som lukkes let med et praktisk låg. Pak madpakker og gode snacks i madkassen til en biltur, udflugt eller en lang skoledag! Madkassen er lavet af resistent materiale (fri for BPA) og modstår stød i hverdagen. Find madkassen hos Gucca.

Frost 2 madkassesæt

Skønt madkassesæt med motiv fra Frost 2 filmen. Madkassesættet består af en madkasse og matchende drikkedunk. Find sættet hos Eurotoys.Frozen madkasse og drikkedunk

Frozen madkasse med tilhørende drikkedunk med motiv fra den første Frost film. Oplagt til skole eller til hverdagens små udflugter. Find sættet hos Eurotoys.

Frozen madkasse

Sød og fin madkasse til barnet, der elsker Frost-universet! Den smarte madkasse kommer i blå og hvide farver med motiver af Disney-karaktererne Elsa og Anna. Madkassen har ét stort rum, hvor der er plads til barnets frokost og måske en lille snack i løbet af dagen. Find den hos Gucca.

SE OGSÅ: Frost skoletaske

Indlægget Frost madkasse til din Frostprinsesse indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!