February 25, 2021
frost madkasse, frost 2 madkasse, madkasse med frost motiv, frost madkasser, frozen madkasser

Frost madkasse til din Frostprinsesse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en lille Frostprinsesse derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Frost udstyr. Så skal hun da have en frost madkasse.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Frost madkassesæt

Madpakken bliver lidt mere magisk, når den er udsmykket med motiv fra Frost! Gør frokostpausen sjov og indbydende med dette fine Frost madkassesæt! I madkassesættet får du den fineste madkasse med matchende drikkedunk og taske, med motiv af den magiske Elsa fra Disneys Frost film!  Find sættet hos Gucca.

Frozen 2 madkasse

En fin madkasse med motiv fra Disneys Frost. Madkassen er fremstillet i plastik og lukkes let med en lås på siden. Passer perfekt til opbevaring af mad og lækre sager, som du kan have med i skolen eller på udflugten! Find madkassen hos Jollyroom.

Disney Frost penalhus

En fin madkasse med motiv fra Disneys Frost. Madkassen er fremstillet i plastik, har tre forskellige rum og lukkes let med låse i siderne. Passer perfekt til opbevaring af madpakken til skole eller udflugt! Find madkassen hos Jollyroom.Frozen madkasse og drikkedunk

Frozen madkasse med tilhørende drikkedunk med motiv fra den første Frost film. Oplagt til skole eller til hverdagens små udflugter. Find sættet hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Frost skoletaske

Indlægget Frost madkasse til din Frostprinsesse indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!