October 25, 2020
frost madkasse, frost 2 madkasse, madkasse med frost motiv, frost madkasser, frozen madkasser

Frost madkasse til din Frostprinsesse

Har du en lille Frostprinsesse derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Frost udstyr. Så skal hun da have en frost madkasse.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Frost madkassesæt

Frost madkassesæt består af en madkasse og drikkedunk med Frost motiv. Sættet er perfekt til skolebrug eller til de små udflugter i hverdagen og weekenden. Find sættet hos Eurotoys.

Frozen madkasse

Flot Frozen madkasse med smart lukkefunktion, der sørger for at holde låget godt til. Inde i madkassen er der ét stort rum. Måler 13 x 17 x 7 cm. Find madkassen hos Børnenes Kartel.

Frozen madkasse og drikkedunkSmart sæt med madkasse og drikkedunk der er velegnet til at tage med på farten. Sættet er dekoreret med skønne motiver fra Frozen og vennerne og kan bæres rundt i den påsatte hank. Find sættet hos Børnenes Kartel.

Olaf madkasse

Skøn madkasse med Olaf fra Frozen på låget i 3D effekt. Madkassen er med smart lukkefunktion, der sørger for at holde låget godt til. Inde i madkassen er der ét stort rum. Måler 13,5 x 13,5 x 6,5 cm. Find madkassen hos Børnenes Kartel.

Mepal madkasse med Frost motiv

Madkasse med motiv fra Disneys kendte og elskede Frozen. Den har en ny, forbedret lukkemekanisme, som er endnu nemmere for børnene at betjene. Madkassen måler 17,5 x 13 x 6 cm. Indeholder en lille gaffel og en aftagelig indsats med to små rum. Find madkassen hos Skiftselv.

Disney Frost madkasse

En praktisk madkasse med et fint motiv fra Frozen. Perfekt til at havemed i skole eller på udflugten. Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Frost skoletaske

Indlægget Frost madkasse til din Frostprinsesse indeholder affiliatelinks