januar 29, 2022
frost madkasse, frost 2 madkasse, madkasse med frost motiv, frost madkasser, frozen madkasser

Frost madkasse til din Frostprinsesse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en lille Frostprinsesse derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Frost udstyr. Så skal hun da have en frost madkasse.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Disney Frost 2 Madkasse m. gaffel og ske

Disney Frost 2 madkasse med tilhørende gaffel og ske. En perfekt madkasse til skole eller til at opbevare snacks når I skal på tur. Find den hos Evigleg.

Frost madkassesæt

Madpakken bliver lidt mere magisk, når den er udsmykket med motiv fra Frost! Gør frokostpausen sjov og indbydende med dette fine Frost madkassesæt! I madkassesættet får du den fineste madkasse med matchende drikkedunk og taske, med motiv af den magiske Elsa fra Disneys Frost film!  Find sættet hos Gucca.

Frost 2 madkassesæt

Skønt madkassesæt med motiv fra Frost 2 filmen. Madkassesættet består af en madkasse og matchende drikkedunk. Find sættet hos Eurotoys.

Frozen 2 madkasse

En fin madkasse med motiv fra Disneys Frost. Madkassen er fremstillet i plastik og lukkes let med en lås på siden. Passer perfekt til opbevaring af mad og lækre sager, som du kan have med i skolen eller på udflugten! Find madkassen hos Jollyroom.

Disney Frost 2 madkasse

Disney Frost 2 madkasse med motiv af Anna og Elsa. Madkassen har et stort rum, perfekt til skolebrug eller til at opbevare snacks når I skal på tur. Find madkassen hos Evigleg.

Olaf 3D madkasse

Kan man andet end holde af Olaf fra Frost filmene? Er Olaf også det helt store hit hjemme hos jer, så vil denne madkasse med Olaf motiv helt sikkert blive et stort hit. Find den hos Evigleg.

Disney Frost penalhus

En fin madkasse med motiv fra Disneys Frost. Madkassen er fremstillet i plastik, har tre forskellige rum og lukkes let med låse i siderne. Passer perfekt til opbevaring af madpakken til skole eller udflugt! Find madkassen hos Jollyroom.

Disney Frozen 2 madkassesæt

Et fint kombinationssæt bestående af madkasse og drikkedunk med motiv fra Disneys Frost. Flasken har et gribevenligt design og kan rumme 400 ml. Madkassens låg er let for små børnehænder at åbne, og håndtaget gør, at sættet er let at bære. Sættet er fremstillet i holdbar og BPA-fri plastik. Et fint og praktisk sæt til at tage med i skole eller på udflugten!  Find sættet hos Jollyroom.Frozen madkasse og drikkedunk

Frozen madkasse med tilhørende drikkedunk med motiv fra den første Frost film. Oplagt til skole eller til hverdagens små udflugter. Find sættet hos Eurotoys.

Disney Frost 2 snack box sæt

Sæt med 3 bokse i 3 forskellige størrelser. Brug boksene til madpakken til skole eller fritid. Find sættet hos Evigleg.

Disney Frost 2 madkasse lilla

Disney madkasse med motiv fra Frozen 2 filmen, perfekt til skole og fritid. Måler 13.8 cm (højde) x 7 cm. (bredde) x 17.5 cm. (dybde). Find den hos Evigleg.

SE OGSÅ: Frost skoletaske

Indlægget Frost madkasse til din Frostprinsesse indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!