juni 13, 2024
guide til vinterstøvler, vinterstøvler til børn, vinterstøvler til drenge, vinterstøvler til piger

Guide til vinterstøvler til dit barn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Indlægget indeholder reklame for Kids-world

Er du gået igang med jagten på de rigtige vinterstøvler til dit barn?

Der findes mange forskellige slags vinterstøvler til børn. Men hvad skal du vælge? Ægte læder eller kunstlæder? Vi har samlet en guide til vinterstøvler til dit barn.

Guide til vinterstøvler

Børn er forskellige og det er deres behov også. Noget der er vigtigt at tænke over når du skal vælge vinterstøvler til dit barn, er hvad de skal bruges til. Skal bruges til leg i sneen eller skal de bruges til at gå mellem skole og hjemmet? Skal støvlerne bruges til udendørs leg i flere timer af gangen, er det vigtigt at støvlerne har et godt skridmønster, så dit barn er sikret et godt fodfæste uanset underlag.

Når du skal finde vinterstøvler til børn, så gå efter støvler, der kan reguleres med snører eller velcroremme, så de sidder godt til. Ved små børn kan det være nemmest med velcroremme, da de ellers kommer til kæmpe med snørebåndene.

Vinterstøvler i skind.

Fordelen ved at vælge fodtøj i skind er at materialet er mere medgørligt og åndbart. At de er åndbare, betyder også at fødderne har et behageligt indeklima. Dog skal man være opmærksom på at skind ikke er 100 % vandtæt, særligt kan der være en risiko for at vandet kan trække ind ved syninger. Men imprægnering hjælper rigtig meget. I det hele taget så kan vinterstøvler i skind holde rigtig længe med den rette pleje.

Vinterstøvler i kunstlæder

Kunstlæder også kaldt PU er meget brugt til vinterstøvler og et billigere alternativ til vinterstøvler i skind. Kunstlæder er ikke lige så slidstærkt som ægte læder og det er heller ikke vandtæt eller åndbart.

Vinterstøvler med tex-membran

Tex-membran er et materiale, der er både vandtæt og isolerende, hvilket også er grunden til det er et særligt populært materiale til vinterstøvler. Fordelen ved tex-membran er den holder vand fra at trænge ind i støvlen samtidigt med, at damp og overskydende varme kan trænge ud. Vinterstøvler med tex-membran er oplagt til leg i al slags vejr, særligt hvis du har et barn der skal gå til og fra skole hverdag. Eller måske elsker dit barn at hoppe i vandpytter. Med vinterstøvler med tex-membran er dit barn sikret varme og tørre fødder gennem hele vinteren.

Vælg gerne en støvle med uldfor, det både er lunt og lækkert og, i modsætning til syntetisk for, kan absorbere rigtig meget fugt. På denne måde sikrer du også dit barns fødder holdes varme, selv hvis de skulle blive lidt svedige.

Vælg den rigtige størrelse

Hvilken størrelse skal du vælge når der skal købes vinterstøvler til dit barn? Det kan være fristrende at købe de nye vinterstøvler et par numre for store, så barnet kan vokse i dem. Ulempen ved et par støvler der er for store er at de svære at gå rundt i for barnet og barnet har en ikke den optimale bevægelsesfrihed. Sidder støvlerne alt for tæt, bliver barnets fødder også nemt kolde. Husk også at tykke sokker fylder lidt ekstra i vinterstøvlerne, her er det også vigtigt at der er en smule luft om fødderne. Det anbefales at der er halvanden centimeter voksetillæg i børns fodtøj og omkring en centimeter til de helt små.

Hos Kids-world finder du et stort udvalg af vinterstøvler til børn.

error: Content is protected !!