april 16, 2024
gurli gris madkasse, gurli gris madkasser, madkasser med gurli gris motiv

Gurli Gris madkasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt skudt i Gurli Gris? Så forkæl ham/hende med den sejeste madkasse med Gurli Gris.

En Gurli Gris madkasse er oplagt både til børnehave, skolebrug eller til når I skal på tur.

Kører fjernsynet eller laptoppen også på repeat hos jer med Gurli Gris? Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet.

Det bliver meget sjovere at spise den medbragte mad, når maden bliver serveret i en madkasse med en af yndlingsfigurerne. Og er dit barn helt skudt i Gurli Gris, ligesom så mange andre børn, så forkæl hende med den flotteste madkasse med Gurli Gris motiv. Vi har samlet markedets flotteste udvalg af Gurli Gris madkasser:

Gurli Gris madkassesæt

Fin lille Madkasse/Snackbox til at tage med på farten! Med fint motiv af Gurli Gris får man både en madkasse og en drikkedunk som kan opbevares sammen med madkassen. Find sættet hos Eurotoys.

Gurli Gris madkasse

Pæn madkasse med motiv af Gurli Gris og lillebror Gustav Gris. Madkassen kommer i en flot lyseblå og orange farve. Find madkassen hos Eurotoys.

Gurli Gris madkassesæt

int sæt bestående af en madkasse og en drikkedunk med motiv af Gurli Gris. Madkassen indeholder opdelte rum, med plads til alt der hører til frokosten. Madkassen kommer i en flot orange farve med Gurli Gris, Frida Får og Gustav Gris på låget. Drikkedunken er af aluminium. Find madkassen hos Eurotoys.

Pink Gurli Gris madkasse

Pæn madkasse med motiv af Gurli Gris, hjerter og blomster. Madkassen kommer i en flot hot pink farve. Find madkassen hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Frost madkasse til børn

Indlægget Gurli Gris madkasse indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!