januar 29, 2022
gurli gris madkasse, gurli gris madkasser, madkasser med gurli gris motiv

Gurli Gris madkasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt skudt i Gurli Gris? Så forkæl ham/hende med den sejeste madkasse med Gurli Gris.

En Gurli Gris madkasse er oplagt både til børnehave, skolebrug eller til når I skal på tur.

Kører fjernsynet eller laptoppen også på repeat hos jer med Gurli Gris? Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet.

Det bliver meget sjovere at spise den medbragte mad, når maden bliver serveret i en madkasse med en af yndlingsfigurerne. Og er dit barn helt skudt i Gurli Gris, ligesom så mange andre børn, så forkæl hende med den flotteste madkasse med Gurli Gris motiv. Vi har samlet markedets flotteste udvalg af Gurli Gris madkasser:

Gurli madkasse

En fin madkasse med motiv fra Gurli Gris. Denne praktiske madkasse er fremstillet af holdbar plastik. Låget er nemt at åbne og lukke. Perfekt til udflugten eller skole! Find madkassen hos Jollyroom.

Gurli Gris madkassesæt

Fin lille Madkasse/Snackbox til at tage med på farten! Med fint motiv af Gurli Gris får man både en madkasse og en drikkedunk som kan opbevares sammen med madkassen. Find sættet hos Eurotoys.

Madkasse med Gurli Gris motiv

Praktisk sæt med flaske og madkasse med motiv af Gurli Gris. Flasken og madkassen kan sættes sammen. Drikkedunken kan også bruges separat. Drikkedunken har et låg med drikketud som en sportsflaske. Et perfekt sæt til udflugten! Find sættet hos Jollyroom.

Madkasse med Gurli Gris motiv

Enhver Gurli Gris fan, skal selvfølgelig have en madkasse med yndlingsfiguren. En skøn madkasse som ikke kan andet end blive glad af at se på. Find den hos Evigleg.

Hyggelig madkasse til børn

Skøn madkasse til familiens lille Gurli Gris fan. På madkassen er der motiv af både Gurli Gris og Gustav Gris. Find madkassen hos Evigleg.

Gurli Gris madkasse med flere rum

Multi madkasse med Gurli Gris motiv. En skøn madkasse til børnehave, skole eller til udflugter i fritiden. Find madkassen hos Evigleg.

Gurli Gris madkassesæt

Madkassesæt bestående af en stor madkasse og 2 mindre. Alle madkasser er med Gurli Gris motiv og BPA-fri. Find sættet hos Evigleg.

Gurli Gris køletaske til børn

Gurli Gris isoleret køletaske som egner sig godt til madpakken. Mål: 25 x 7 x 20 cm. køletasken kan både bære i skulderremmen eller bærehåndtaget. Find den hos Evigleg.

SE OGSÅ: Frost madkasse til børn

Indlægget Gurli Gris madkasse indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!