May 28, 2020
gurli gris madkasse, gurli gris madkasser, madkasser med gurli gris motiv

Gurli Gris madkasse

Har du et barn der er helt skudt i Gurli Gris? Så forkæl ham/hende med den sejeste madkasse med Gurli Gris.

En Gurli Gris madkasse er oplagt både til børnehave, skolebrug eller til når I skal på tur.

Kører fjernsynet eller laptoppen også på repeat hos jer med Gurli Gris? Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet.

Det bliver meget sjovere at spise den medbragte mad, når maden bliver serveret i en madkasse med en af yndlingsfigurerne. Og er dit barn helt skudt i Gurli Gris, ligesom så mange andre børn, så forkæl hende med den flotteste madkasse med Gurli Gris motiv. Vi har samlet markedets flotteste udvalg af Gurli Gris madkasser:

Gurli Gris madkasse

En fin madkasse med motiv fra Gurli Gris. Denne praktiske madkasse er fremstillet af holdbar plastik. Låget er nemt at åbne og lukke. Perfekt til udflugten eller skole! Find madkassen hos Jollyroom.

Gurli Gris madkassesæt

Fin lille Madkasse/Snackbox til at tage med på farten! Med fint motiv af Gurli Gris får man både en madkasse og en drikkedunk som kan opbevares sammen med madkassen. Find sættet hos Eurotoys.

Madkasse med Gurli Gris motiv

Sød madkasse med Gurli Gris. Perfekt til vuggestue, børnehave, skole eller udflugt når der skal pakkes snacks ned. Mål: 11 x 8 x 4,5 cm. Find den hos Loukrudt.

Gurli Gris Transparent madboks

Flot Gurli madkasse med smart lukkefunktion, der sørger for at holde låget godt til. Inde i madkassen er der ét stort rum. Materiale: plast. Måler 13 x 17 x 7 cm. Find den hos Børnenes Kartel.

Indlægget Gurli Gris madkasse indeholder affiliatelinks