maj 19, 2022
gurli gris skoletaske til skolestart, gustav gris skoletaske til skoletart, gurli gris rygsæk, gustav gris rygsæk, gurli gris skoletasker, gurli gris begynder skoletaske

Gurli Gris skoletaske til skolestart

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt skudt i Gurli Gris eller Gustav Gris? Så skal hun/han da selvfølgelig have en flot Gurli Gris skoletaske.

Med en Gurli Gris skoletaske på ryggen, vil dit barn have en beskytter og en sød bamsekarakter siddende på ryggen, der passer på barnets skolestart.

Er dit barn også ved at nå til alderen, hvor skolestarten er lige om hjørnet. Det er helt almindeligt for de små er være lidt nervøse for overgangen fra børnehaven til skolen, specielt, hvis det ikke er alle de gode venner, der flytter med til samme skole. Det kan derfor hjælpe at tage barnet med ud og købe nogle rigtig hyggeligt skoleforberedende materialer, så barnet føler sig i trygge omgivelser, når skolestarten tager sin begyndelse.

Hvis det er første gang, barnet møder sin nye skolekammerater, så kan en skoletaske eller et penalhus med karakterer fra et show være med til at skabe en relation til dem i skoleklassen, der også elsker Gurli Gris. Så ikke nok med at det kan skabe en tryghed at have Gurli med i skole; Det kan måske også give nogle nye relationer i klassen, når de sammen kan tale om Gurli gris og hendes venner.

De første par skoledage i skole kan være både spændende og skræmmende. Hvert år er der mange nye lokaler, mennesker og viden, man skal tage stilling til.

Gurli Gris skoletaske

Gurli Gris skoletasken har plads til lidt af hvert for den lille studerende. Her er plads til et fedt penalhus i en sjov farve og også en lækker madpakke. Selvfølgelig er der også plads til alle de bøger, der skal kigges i og nærstuderes i skolen i dag. Samtidig er stropperne bløde og behagelige, så skoletasken kan bæres stolt hele vejen hjemmefra og op på skolen. Find skoletasken hos Merch Shark.

SE OGSÅ: Frost skoletasker

SE OGSÅ: Gurli Gris madkasser

Indlægget Gurli Gris skoletaske indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!