juni 13, 2024
havfrue skoletaske 2022, skoletasker med havfrue, skoletaske mermaid, skoletasker til piger 2022, begynder skoletasker til piger 2022, skoletaske med havfrue motiv, jeva skoletaske med havfrue, top model skoletaske med havfrue, ergobag skoletaske med havfrue, beckmann skoletaske med havfrue, populære skoletasker til piger 2022

Havfrue skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter en flot havfrue skoletaske? Hos Klar til Skolestart har vi samlet det flotteste udvalg af skoletasker med havfruer.

En havfrue skoletaske står højt på mange pigers ønskeseddel. Mermaids eller havfruer som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger.

Jeva begynder skoletaske med havfrue

JEVA Beginner Mermazing er skoletasken til barnet, der skal starte i skole. Beginners tasken er udstyret med JEVA’s populære foamback-ryg, der har det helt rigtige antal puder, og støtter præcis, hvor de skal på barnets ryg. Udformningen gør, at barnets og taskens ryg følges ad. Polstrede bæreremme sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort.

Med gymnastikpose, som kan tages af og bruges som separat rygsæk med indstillelige remme. Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den, så har du pladsen i låget som et ekstra rum.

Find skoletasken hos Kids-world

Beckmann Aquagirl skoletaske til piger

Skoletaske fra Beckmann til børn i 0-2. klasse. Smart og praktisk skoletaske fra Beckmann, der er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken lukkes med snøre under flappen. Gymnastiktaske medfølger ikke, men kan tilkøbes. Skoletasken kan indeholde 22 liter. Det er også muligt at få skoletasken som et sæt, hvor der blandt andet medfølger matchende gymnastiktaske og penalhus.

Find skoletasken hos Kids-world

Jeva start-up skoletaske med unicorn/havfrue

Start-up er en let, lille skoletaske til 0.-2. klasse. Skoletasken der har en ergonomisk god støtte i ryggen har et stort rum til bøger. Stort, isoleret madkasserum forrest på tasken samt lomme til penalhuset inde i tasken. Der medfølger MEPAL drikkedunk samt gymnastikpose. Mål: 37 x 27 x 15 cm. Denne skoletaske er perfekt til barnet der både elsker unicorns og havfruer.

Find skoletasken hos Kids-world

Jeva skoletaske til piger Mermazing

Intermediate skoletasken fra Jeva er anvendelig til de første skoletrin. Skoletasken er udstyret med en ergonomisk polstret ryg. Bæreremmene og brystremmen har en rigtig god comfort. Tasken har et isoleret rum til madpakken, drikkedunk, aftagelig sportspose og en polstret lomme til tablet. Desuden har tasken mange reflekser. Mål: H37 x B31 x D17 cm.

Find skoletasken hos Kids-world

Lilla Ergobag Prime skoletaske Mermaid

Ergo Prime kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere i grundskoletiden. Rygsækken er lavet af slidstærkt tekstil, lavet af genbrugte PET-flasker, helt uden brug af skadelige kemikalier. Rygsækkens rygpanel kan let forlænges, så tasken vokser med barnet og får en længere levetid. Prime har desuden polstrede og justérbare skulder-, bryst- og hofteremme. I rygsækken er der en hovedlomme med åbne lommer til bøger, papir, penalhus eller andet. Udenpå tasken, er der en praktisk lomme med lynlås, til alt det der skal være lige ved hånden. Rygsækken lukkes med en træksnor og et spænde. Volume 20 Liter.

Find skoletasken hos Kids-world

Top Model skoletaske med havfrue

Bliv klar til skolestart med denne yndige TOP Model skoletaske, der er prydet af det smukkeste havfrue Fantasy-model motiv. Den rummelige skoletaske har plads til alle de nødvendige redskaber til skoledagen. Tasken er letvægtig, men byder alligevel på tre store rum, forlomme, lynlåslomme og yderlomme til drikkedunk. Derudover er tasken designet med reflekser, polstrede stropper samt håndtag og en behagelig, åndbar rygpude, der gør den komfortabel at bære, lige meget hvor tung tasken er. Tasken har desuden reflekterende striber på for- og skulder puder for bedre synlighed i mørke. Volume: 20 liter.

Find skoletasken hos Gucca

Listen med havfrue skoletasker opdateres løbende….

SE OGSÅ: Begynder skoletasker til piger

SE OGSÅ: Unicorn skoletaske

Indlægget Havfrue skoletaske indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!