november 27, 2021
Jack Wolfskin Ramson skoletaske fra 3. klasse og op, jack wolfskin skoletasker, jack wolfskin rygsæk til skolebrug

Jack Wolfskin Ramson skoletaske fra 3. klasse og op

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Jack Wolfskin Ramson skoletaske er et godt bud på en rummelig og yderst slidstærk skoletaske til børn fra 10 år og opefter. En god skoletaske i kraftig materiale med god ergonomisk støtte.

Jack Wolfskin er formentlig en af de aller mest populære mærker, når vi snakker om udendørs tøj og sko. Jack Wolfskin er en stor tysk producent af udendørs slid og udstyr med hovedkvarter i Idstein. Det blev grundlagt i 1981 og er nu en af ​​de største leverandører af udendørs produkter og på samme tid den mest succesrige franchisegiver på det tyske specialmarked for sportsudstyr. Jack Wolfskin har funktionalitet i fokus, når de designer overtøj og outdoor-produkter. 

I deres sortiment findes også flere rygsække, endda flere der kan bruges til skolebrug. Jack Wolfskin Ramson skoletaske er en populær skoletaske, anbefalet fra 3. klasse og opefter. Skoletasken er lavet fremstillet i kraftig Armatec Plus 600 denier – 100% polyester. Hvilket godt sagt betyder at den er lavet i et yderst slidstærkt materiale, som dårligt nok er til at slide op. Dermed også perfekt til skolebrug.

Jack Wolfskin Ramson skoletaske

Den smarte rygsæk Ramson fra Jack Wolfskin. Her har du god plads til skolebøger og A4 blokken, inderlommen er farvekodet, så den kan hjælpe dig med at holde styr på og beskytte dine bøger. Opbevar dine nøgler, buskort og andre småting i rygsækkens små lommer.

Rygsækken lukkes med en magnetisk knap og dens behagelige rygsystem med brede skulderremme sørger for en god vægtfordeling, som er specielt udviklet til børn. Anbefalet alder: Fra 10 år.

-Hovedlomme, forlomme og fem mindre lommer.
-Plads til A4 blokken.
-Klart etui til navneskiltet.
-Reflekser.

Dimensioner: 44 x 32 x 26 cm
Kapacitet: 20 L

Find skoletasken i de forskellige farver og prints hos Jollyroom

SE OGSÅ: Jeva skoletasker til større børn

Indlægget Jack Wolfskin Ramson skoletaske fra 3. klasse og op indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!