August 15, 2020
jeva begynder skoletaske 2017, jeva beginners skoletaske 2017, begynder skoletaske, klar til skolestar, skoletaske til skolestart, skoletaske til børnehaveklasse, jeva skoletaske 2017. jeva skoletasker 2017, skoletaske med blomster, blomstret skoletaske, skoletaske med hest, heste skoletaske, militær skoletaske, army skoletaske, dinosaur skoletaske

Jeva Beginners skoletaske 2017

På jagt efter en begynder skoletaske til dit barn der skal starte i skole? Jeva Beginners skoletaske 2017 er en oplagt begynder skoletaske, ergonomisk korrekt, god solid kvalitet og findes i flotte print til både drenge og piger.

Skolestarten har altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Her på Klar til skolestart kan vi huske vores første skoletaske som selvfølgelig var en Jeva. Det er mange år siden og den gang var udvalget ikke nært så stort som det er i dag. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

Skal dit barn starte i skole i år, har vi samlet denne lille liste med gode råd til den første skoletaske:

1. Lad dit barn prøve skoletasken. Den skal sidde på ryggen, ikke på numsen!
2.Prøv gerne skoletasken med og uden overtøj.
3.Den skal have en god ergonomisk rygstøtte og følge ryggen hele vejen.
4. Skoletasken må ikke være for stor, og bør ikke veje mere end 1 kilo uden indhold.
5. Skoletasken må ikke være bredere end barnets skuldre
6.Tasken skal have separate rum til madkasse, drikkedunk, penalhus og bøger
7. Skoletasken skal være udstyret med brystrem
8. Reflekser skal være synlige og effektive.

Jevas bud på den optimale skoletaske til skolestart er modellen Beginners:

 

Jeva Beginners/begynderskoletaske fra 0-2. klasse.
Den har gode skulderstropper, brystspænde samt ergonomisk foamback-ryg, som sikrer optimal komfort. Der medfølger en aftagelig gymnastikpose, der også fungerer som rygsæk, en drikkedunk samt madkasse. Som noget nyt i år, har Jeva valgt at lave et større madkasserum, så der både er plads til mad og frugt. Desuden er der en separat lomme til penalhus, et isoleret rum til madkassen og reflekser på alle sider, så barnet kan ses i trafikken. Mål: taske 900 gram, 15 liter. H35 x B27 X D20 cm.

Se flere billeder af de mange flotte Jeva begynder skoletasker her.

Jeva laver også skoletasker til større børn.
Indlægget Jeva Beginners skoletaske 2017 indeholder affiliatelinks

One thought on “Jeva Beginners skoletaske 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *