juni 13, 2024
jeva preschool børnerygsæk, jeva preschool rygsæk, jeva rygsække til børn 2021, jeva børnhavetasker 2021, jeva børnerygsække 2021, rygsække til børn, rygsække til drenge 2021, børnerygsække til piger 2021, jeva mini beginners 2021,

JEVA Preschool børnerygsæk og Mini Beginners

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

JEVA børnehavetaske er den tidlige skoletaske.

Jeva Preschool rygsæk er et perfekt valg til din lille datter eller søn, til børnehaven eller førskolegruppen.

Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

Hos JEVA er man meget seriøse omkring, at alle produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer. 

Er du/I på jagt efter en godt ergonomisk og velorganiseret rygsæk til jeres barn, så er Jeva Preschool rygsæk et rigtig godt bud.

Fordele ved Jeva børnehavetaske – børne rygsæk

Denne skønne Preschool rygsæk fra Jeva er et perfekt valg til din lille datter eller søn, til børnehaven eller førskolegruppen. Med det blændende mønster og fine farverige detaljer vil du med sikkerhed få gruppens sejeste taske. Rygsækken er udstyret med bløde og justerbare og polstrede stropper samt en justerbar brystspænde så du fra begyndelsen kan lade dit barn gå med en taske der passer perfekt til ham eller hende.

Tilmed er der en hank så i let kan fragte tasken fra bilen eller cyklen og ind i garderoben. Indvendigt i taskens hovedrum har du plads til madpakke, regntøj eller dit ynglings legetøj. Derudover er der udvendigt en lynlåslomme hvori dit barn kan gemme de specielle sten fra legepladsen, fidgetspinneren eller tegninger. Tilmed er der to netlommer ned elastikkant til en drikkedunk, gummistøvler eller det våde regntøj. Mål: H31 X B24 X D12 CM. Vægt: 305 gram. Volume: 8 Liter.

Jeva Preschool børnerygsæk med dinosaur

Sej Preschool børnerygsæk fra Jeva med dinosaur motiv. En oplagt skoletaske til både børnehave og det første skoleår.

Find den hos Kids-world

JEVA Mini Beginners

Mini Beginners er en miniudgave af Jevas populære skoletaske Beginners. Denne model passer perfekt som overgangstaske fra børnehave til 0. klasse, og også til små børn, der har brug for en ekstra lille skoletaske til at begynde med. Mini Beginners vejer blot  550 gram, og er indrettet et stort rum til bøger, isoleret madkasserum, navneskilt, aftagelig nøglering, reflekser og rummelig forlomme. Volume: 8 L. Mål: 30 x 21,5 cm x 16,0 cm.

Jeva Mini Beginners er en nyhed i 2021 og indtil videre laves den kun i 2 farver – en til drenge og en til piger.

Jeva mini beginners skoletaske med lama

Lilla skoletaske med lama motiv – en skøn skoletaske til enhver lille pige der skal starte i skole. Rygsækken kan både bruges til skole og fritid.

Find den hos Kids-world

Jeva Mini beginners med dinosaur

Har du en dreng der er helt vild med dinosaurer, så er denne skoletaske helt perfekt. Rygsækken kan både bruges til skole og fritid.

Find den hos Kids-world

SE OGSÅ: Beckmann skoletasker til drenge

Indlægget JEVA Preschool børnerygsæk og Mini Beginners indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!