november 27, 2022
jeva skoletaske 2021, jeva skoletaske til større børn, jeva rygsæk til børn, jeva skoletasker 2021, klassisk skoletaske til børn, skoletaske med blomster, camouflage skoletaske

Jeva skoletaske fra 2. klasse og opefter.

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Skoletasken til børn fra 2. klasse og de næste par skoleår, kan være svært at finde. For de fleste børn efterhånden nået et punkt hvor skoletasken ikke skal være så barnlig. Derimod ser børnene i de klasser meget mere op til de større børn og vil derfor ofte gerne have en skoletaske som er smart.

Som forældre vil man stadig gerne have at børnene får en skoletaske der giver en optimal støtte i ryg og som er rummelig nok – og så skader det heller ikke at skoletasken kan bruges 2-3 år.

God ergonomi er også lav vægt. Dit barn må kun bære 10-15 % af sin egen vægt og derfor er skoletaskens vægt i sig selv en vigtig faktor.

Der findes rigtig mange gode bud på markedet, men nogle af de bedste skoletasker til til den aldersgruppe er fra det danske firma Jeva. Jeva forstår at lave nogle gode skoletasker der både er praktisk indrettet, tilpasset børnene, med en god ergonomisk støtte og i utrolig slidstærkt materiale. Oven i det laves de i flere smarte prints til både piger og drenge.

Jeva Square skoletaske

Med en skoletaske fra JEVA af model SQUARE, får du perfekt ergonomi til dit barn. Skoletasken SQUARE er en let og funktionel rygsæk til skolebørn i 2.klasse – 5.klasse. SQUARE består af to store rum, polstreret tabletlomme, organizer og en lynlåslomme. Udenpå findes flere frontlommer og isoleret madpakkerum. Se flere specifikationer på Jeva Square hos Kids-World.

Jeva Supreme skoletaske

JEVA Supreme rygsækken er en ergonomisk skoletaske – med JEVA’s support back, som altid har 3 eller 4 støttepunkter. Støttepunkterne understøtter ryggens bevægelser præcis der, hvor behovet er. Materialet er skum med mesh på toppen, som er blødt og samtidig meget slidstærkt.

Smart rygsæk til børn fra 3. klasse og helt op til gymnasiet. Supreme fra JEVA er syet i en lækker vandtæt polyester kvalitet. Den har 2 store rum, hvor det forreste indeholder organizer og mobillomme, og i det bagerste har rygsækken en polstret pc-lomme. Dertil en stor frontlomme. Forrest på tasken finder du en 10 liters minirygsæk, som sidder fast i 4 nemme hægter, så den hurtigt kan knappes af. Når minirygsækken ikke sidder på rygsækken, kan man bruge frontlommens regulerbare snøre til opbevaring af fx cykelhjelm, trøje, tæppe, jakke eller sovepose. Se udvalget af Jeva Supreme skoletasker hos Kids-world.

jeva skoletasker 2021, jeva skoletasker til drenge, jeva skoletasker til piger, jeva skoletaske til skolestart 2021, skoletasker dansk design, dansk skoletasker, jeva skoletaske til 1. klasse 2021, jeva skoletaske til 2. klasse, jeva skoletaske til 0. klasse, jeva skoletaske til 3. klasse, jeva skoletaske til 4. klasse, jeva skoletaske til 5. klasse, jeva skoletaske 2021
Jeva Survivor skoletaske

Med en skoletaske fra JEVA af model Survivor, får du perfekt ergonomi til dit barn. Skoletasken Survivor er en let og funktionel rygsæk til skolebørn. JEVA Survivor består af to store rum, polstreret tabletlomme, organizer og en lynlåslomme. Udenpå findes elastiksnøre på frontlommen til opbevaring af f.eks. cykelhjelm eller jakke. God ergonomi er også lav vægt – JEVA Survivor modellen vejer kun 760 gram og så er Survisor selvfølgelig 100% fri for alle skadelige stoffer og kemikalier. Der er mange fordele ved en JEVA Survivor rygsæk til skolebørn fra 3. klasse. Udforsk udvalget af Jeva Survivor skoletasker hos Kids-world.

SE OGSÅ: Jeva beginners skoletaske 2021

Indlægget Jeva skoletaske fra 2. klasse og opefter indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!