maj 28, 2023
jeva skoletasker 2023, jeva skoletasker til drenge 2023, jeva skoletasker til piger 2023, jeva skoletaske til skolestart 2023, skoletasker dansk design, dansk skoletasker, jeva skoletaske til 1. klasse 2023, jeva skoletaske til 2. klasse, jeva skoletaske til 0. klasse, jeva skoletaske til 3. klasse, jeva skoletaske til 4. klasse, jeva skoletaske til 5. klasse, jeva skoletaske 2023

Jeva skoletasker 2023

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Med en skoletaske fra Jeva, er I sikret en skoletaske i høj kvalitet der er ergonomisk korrekt og i det flotteste design.

Jeva skoletasker 2023 – er årets flotte design af kendte og nye skoletaske modeller. Skoletasker der både er smart og ergonomiske for ryggen.

JEVA – en dansk skoletaske

Skolestarten har og vil altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

Skoletasker er 100% for kemi

Hos JEVA er man meget seriøse omkring, at alle produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer.

I denne artikel finder du alle Jeva skoletasker 2023. Blandt årets sortiment findes der både nogle af de velkendte bestsellere fra Jeva og årets nye skoletaske modeller. Årets jeva skoletasker 2023 består af flere skønne print til både drenge og piger.

Jeva skoletasker 2023

Jeva Preschool rygsæk 2023

Denne skønne Preschool rygsæk fra Jeva er et perfekt valg til din lille datter eller søn, til børnehaven eller førskolegruppen. Med det blændende mønster og fine farverige detaljer vil du med sikkerhed få gruppens sejeste taske. Rygsækken er udstyret med bløde og justerbare og polstrede stropper samt en justerbar brystspænde så du fra begyndelsen kan lade dit barn gå med en taske der passer perfekt til ham eller hende.

Tilmed er der en hank så i let kan fragte tasken fra bilen eller cyklen og ind i garderoben. Indvendigt i taskens hovedrum har du plads til madpakke, regntøj eller dit ynglings legetøj. Derudover er der udvendigt en lynlåslomme hvori dit barn kan gemme de specielle sten fra legepladsen, fidgetspinneren eller tegninger. Tilmed er der to netlommer ned elastikkant til en drikkedunk, gummistøvler eller det våde regntøj. Mål: H31 X B24 X D12 CM. Vægt: 305 gram. Volume: 8 Liter.

Find den hos Kids-world
Jeva Start-up skoletaske 2023

Jeva Start-up skoletaske var en af Jevas nyheder i 2021 og er blevet meget populær på kort tid. Start-up er en let, lille skoletaske til 0.-2. klasse. Skoletasken der har en ergonomisk god støtte i ryggen har et stort rum til bøger. Stort, isoleret madkasserum forrest på tasken samt lomme til penalhuset inde i tasken. Der medfølger MEPAL drikkedunk samt gymnastikpose. Mål: 37 x 27 x 15 cm.

Find Jeva Start-up taskerne hos Kids-world

Jeva Beginners skoletaske 2023

JEVA Beginners er funktionel og brugervenlig, selv for det lille barn. Dit barn kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag. Beginners vejer kun 911 gram, og kun 1040 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose. Medfølgende gymnastiktaske kan kobles på skoletasken, eller bruges som seperat mini rygsæk. Jeva beginners skoletaske laves i flere flotte farver både til drenge og piger.

Find Jeva beginners skoletaske hos Kids-world
Jeva Intermediate skoletaske 202

Intermediate fra Jeva er funktionel og brugervenlig, selv for det lille barn. Dit barn kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag. Intermediate modellen vejer kun 932 gram, og kun 1160 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose. Kan rumme hvad der svarer til 21 liter og 11 liter i gymnastiktasken. Jeva Intermediate laves i flere flotte farver både til drenge og piger.

Se udvalget af Jeva Intermediate skoletasker hos Kids-world
Jeva U-turn skoletaske

Med en skoletaske fra JEVA af model U-turn, får du perfekt ergonomi til dit barn. Skoletasken U-turn kaldes for JEVAs hybrid skoletaske, idet den kan justeres 7 cm i størrelsen, via EASY-Adjust systemet, der sidder øverst på remmene. Den vokser derfor med barnet og det er en af årsager til at U-turn er en meget populær skoletaske model. JEVA U-turn er funktionel og brugervenlig, selv for det lille barn. Den store U formet lynlås giver godt udsyn til taskens indhold. Dit barn kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag. God ergonomi er også lav vægt – JEVA U-turn modellen vejer kun 985 gram, og kun 1190 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose. Kan bruges i følgende klassetrin: 1. kl – 4. kl.

Læs mere om Jeva U-turn skoletaske her hos Kids-world

Jeva Square skoletasker 2023

Med en skoletaske fra JEVA af model SQUARE, får du perfekt ergonomi til dit barn. Skoletasken SQUARE er en let og funktionel rygsæk til skolebørn i 2.klasse – 5.klasse. SQUARE består af to store rum, polstreret tabletlomme, organizer og en lynlåslomme. Udenpå findes flere frontlommer og isoleret madpakkerum.

Se flere specifikationer på Jeva Square hos Kids-World

Jeva Supreme skoletasker 2023

JEVA Supreme rygsækken er en ergonomisk skoletaske – med JEVA’s support back, som altid har 3 eller 4 støttepunkter. Støttepunkterne understøtter ryggens bevægelser præcis der, hvor behovet er. Materialet er skum med mesh på toppen, som er blødt og samtidig meget slidstærkt.

Smart rygsæk til børn fra 3. klasse og helt op til gymnasiet. Supreme fra JEVA er syet i en lækker vandtæt polyester kvalitet. Den har 2 store rum, hvor det forreste indeholder organizer og mobillomme, og i det bagerste har rygsækken en polstret pc-lomme. Dertil en stor frontlomme. Forrest på tasken finder du en 10 liters minirygsæk, som sidder fast i 4 nemme hægter, så den hurtigt kan knappes af. Når minirygsækken ikke sidder på rygsækken, kan man bruge frontlommens regulerbare snøre til opbevaring af fx cykelhjelm, trøje, tæppe, jakke eller sovepose.

Se udvalget af Jeva Supreme skoletasker hos Kids-world.
Jeva Survivor skoletasker 2023

Med en skoletaske fra JEVA af model Survivor, får du perfekt ergonomi til dit barn. Skoletasken Survivor er en let og funktionel rygsæk til skolebørn. JEVA Survivor består af to store rum, polstreret tabletlomme, organizer og en lynlåslomme. Udenpå findes elastiksnøre på frontlommen til opbevaring af f.eks. cykelhjelm eller jakke.  God ergonomi er også lav vægt – JEVA Survivor modellen vejer kun 760 gram og så er Survisor selvfølgelig 100% fri for alle skadelige stoffer og kemikalier. JEVA Survisor rygsæk til skolebørn fra 3. klasse. 

Se de flotte Jeva Survivor skoletasker hos Kids-world

Jeva penalhuse 2023

Til den nye skoletaske, skal der selvfølgelig også være et penalhus. Jeva har lavet penalhuse der passer til alle deres skoletasker. Penalhuse fra Jeva er både med og uden indhold.

Se udvalget af Jeva penalhuse hos Kids-world

LÆS OGSÅ: LEGO begynder skoletaske

Indlægget Jeva skoletasker 2023 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!