juni 13, 2024
fjällräven kånken rygsæk, fjällräven kånken skoletaske, fjällräven kånken taske, fjällräven kånken til pc, fjällräven kånken til computert, fjällräven kånken farver

Fjällräven kånken – en klassiker

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Den kendte Kånken rygsæk fra Fjällräven har efterhånden eksisteret i mange år – og må betegnes som en klassiker – men det gør den ikke mindre populær. Tværtimod! Fjällräven har igennem de seneste år været noget af det hotteste blandt de unge og det ser ud til at trenden fortsætter.

Fjällräven klassikeren måler ca 16 liter, hvilket ikke lyder af så meget, men den er stor nok til at kunne rumme A4 mappe og bøger. Den er lavet i et utroligt slidstærkt og let materiale. Rygsækken har et stort rum der lukket til med lynlås samt et mindre lynlåsrum foran. Desuden er den udstyret med 2 sidelommer. Fjällräven rygsækken kan sagtens tåle at ryge en tur i vaskemaskinen, det anbefales dog at den vaskes på laveste grad og uden skyllemiddel. Vær opmærksom på at når du vasker din Fjällräven rygsæk at det slider på imprægneringen, det kan derfor være nødvendigt at spraye den med imprægnering løbende.

Den klassiske Fjällräven laves i et utal af farver – se udvalget her hos Pro-outdoor.

Desuden har Fjällräven lavet nogle forbedrede udgaver af den populære og originale Kånken-model. Der findes blandt andet Kånken Big, som er større end den Kånken og som har bedre polstrede skulder stropper. Derudover findes modellen hvor der er lavet plads til bærbar. Her er rygsækken udstyret med en foret lomme bagpå for at beskytte den bærbare eller tabletten. Denne udgave laves i 3 forskellige str, de mest populære er dog Kånken til 15″ og 17″.

Indlægget Fjällräven kånken – en klassiker indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!