July 9, 2020

Lego madkasse

Her på Klar til Skolestart har vi mange gode foreslag til madpakken, men til en god madkasse hører sig selvfølgelig også en god madkasse.

Lego er populært legetøj hos mange drenge og piger. Legetøjet Lego har hittet blandt drenge i mange år, men gennem de seneste år er det da også blevet mere udbredt hos mange piger.

Er Lego også i høj kurs hjemme hos, så forkæl barnet med en Lego madkasse, som både er praktisk og sej at have med i skole:

Lego Madkasse der ligner en legoklods. Tag frokosten under armen og vis din glæde for Lego klodserne. Det klassiske Lego look gør madkassen spændende for både børn og voksne. Materiale: Plastic – Polypropylene. Måler: 10 x 20 x 7,5 cm. Pris 79,95 – madkassen findes i flere flotte farver. Find den her hos Eurotoys.

Lego madkassesæt i forskellige flotte designs. Madkassesættet indeholder drikkedunk og madkasse med Legoprint. Drikkedunken måler Ø 6,5 cm. og er 19 cm. høj. Den kan indeholde 375 ml. Madkassen måler 16 x 14 x 6,6 cm. Begge er produceret i Polypropylene. Den er helt fri for Phtalater og PVC. Lego madkassesæt findes i flere flotte designs til både drenge og piger. Pris 129,95. Find sættene hos Eurotoys.

Lego madkasse med print. Flot Lego Chima madkasse – Madkassen måler 16 x 14 x 6,6 cm. Madkassen er produceret i Polypropylene og er helt fri for Phtalater og PVC. Madkassen findes med flere forskellige prints. Pris 69,95 hos Eurotoys.

Lego madkasse med håndtag, der både kan bruges som madkasse eller til at opbevare yndlingsfigurerne fra Lego i. Mål 18×12,5×12,5 cm. Findes i rød og blå. Pris 119,95. Find den her hos Eurotoys.

Indlægget Lego madkasse indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *