juni 13, 2024
LEGO skoletasker 2021, lego skoletasker til drenge 2021, lego skoletaske til piger 2021, årets skoletasker 2021, Lego skoletasker til skolestart, lego skoletaske til 1. klasse, lego skoletaske til 2. klasse, lego skoletaske til bærbar, lego skoletaske legoklods

LEGO skoletasker 2021

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

De fleste danskere er godt bekendt med det populære brand LEGO, som oftest forbindes med legoklodser og barndomsminder.

Lego skoletasker 2021 er blandt nogle af de bedste og flotteste skoletasker til skolestart og de første skoleår.

Som udgangspunkt for deres produktion af skoletasker, rygsække og penalhuse har de søgt inspiration i nogle af de populære legetøjsserier heriblandt Chima, Friends og Ninjago. Lego skoletaskerne er gennemtænkt ned til mindste detaljer og er utrolig børnevenlige.

Lego skoletasker er designet i samarbejde med førende kiropraktorer, for at sikre den optimale ergonomi. Her er f.eks. tænkt på bløde og regulerbare skulderremme, brystspænde samt et ergonomisk udformet rygpanel, som sikrer den optimale støtte for dit barns ryg. Materialet er smuds- og vandafvisende. Alle Lego skoletasker er fremstillet uden brug af PVC, nikkel og skadelige AZO-farvestoffer.

I denne artikel finder du alle de LEGO skoletasker som LEGO står bag i 2021

LEGO Skoletasker 2021

Lego Optimo begynder skoletaske 2021

Denne letvægtstaske er et perfekt valg til skolestarteren. Optimo kommer med en termoisoleret frontlomme til madpakke samt medfølgende gymnastiktaske, som let kan vedhæftes. Tasken har en frontlomme til penalhus, to mesh sidelommer til vandflaske og små ejendele, indvendigt navneskilt samt kliksystem, som gør det muligt at fastsætte nøgler eller din LEGO® pung.

I det store hovedrum sikrer lommen, at de tungeste bøger forbliver nær ryggen, og det ergonomiske air flow bagpanel samt justerbare skulderstropper og brystrem giver høj bærekomfort. Tasken er udstyret med fire knopper under bunden for at give stabilitet og beskytte mod snavs og små vandpytter, og reflekserne på alle fire sider af tasken, sikrer høj synlighed i trafikken. Produceret i smuds- og vandafvisende materiale. Lego begynder skoletasker laves i forskellige flotte print til både piger og drenge.

Find begynder skoletasken her hos Kids-world
LEGO Madsen skoletaske

Skoletaske til skoletaske til skolestart. Simpel skoletaske fra LEGO med et stort rum til skolebøger, samt en mindre lomme foran til madkasse eller penalhus. Rygpanelet er ergonomisk og sikrer barnet den optimale komfort til og fra skole. Desuden har skoletasken et brystspænde. Madsen skoletasken er udstyret med en stabil fast bund, som beskytter mod snavs og vand og ikke vælter. Mål: 35 x 23 x 24 cm. Volume: 15 Liter.

Find LEGO Madsen skoletasker hos Kids-world
LEGO Nielsen skoletaske

Nielsen skoletasken fra LEGO består af et stort rum, hvor der er plads til bærbar og praktisk rumdeler der kan tages ud af tasken. Skoletasken åbnes foroven med en stor klap, som giver barnet det bedste overblik over skoletaskens indhold. LEGO skoletasken er udstyret med et ergonomisk rygpanel med et justerbart højdesystem, så det kan tilpasses lige nøjagtigt til dit barn. Skoletasken har desuden et justerbart brystspænde og et aftageligt hoftebælte. På fronten er der en mindre lomme til madkasse eller snacks og på siden er der plads til drikkedunk. Nielsen skoletasken er udstyret med en stabil fast bund, som beskytter mod snavs og vand og ikke vælter. En perfekt skoletaske til skolestart. Mål: 40 x 29 x 18,5 cm. Volume: 15 liter.

Find LEGO Nielsen skoletaske her hos Kids-world
LEGO Hansen skoletasker 2021

God ergonomisk skoletaske fra LEGO med lomme til bærbar og et stort rum, der begge åbnes foroven med en lynlås. Foran er der en stor lomme, der åbnes af en klap med velcrolukning. På fronten er der en mindre lomme med lynlås. På siden er der meshlommer til drikkeflaske, buskort mm. Ligesom LEGOs andre skoletaskemodeller, har denne også et godt ergonomisk rygpanel samt et justerbart højdesystem, så skoletasken kan tilpasse dit barn. Skoletasken har desuden både brystspænde og hoftestøtte, der er med til at sikre barnet det optimale komfort. Hansen skoletasken er udstyret med en stabil bund, som beskytter mod snavs og vand. Skoletasken er oplagt fra 2. klasse og opefter. Mål: 38 x 28 x 27 cm. Volume: 24 L.

Find LEGO Hansen skoletasker hos Kids-world
LEGO Petersen skoletasker

Petersen skoletasken fra LEGO er en skoletaske fra 2. klasse og opefter. God ergonomisk skoletaske fra LEGO med lomme til bærbar og et stort rum, der begge åbnes foroven med en lynlås. På fronten er der en mindre lomme til madkasse, penalhus eller diverse. På skoletaskens højre side er der plads til vandflaske. koletasken har desuden både brystspænde og hoftestøtte, der er med til at sikre barnet det optimale komfort. Hansen skoletasken er udstyret med en stabil bund, som beskytter mod snavs og vand. Mål: 38 x 25 x 27 cm. Volume: 23 Liter.

Find LEGO Petersen skoletaske hos Kids-world
LEGO Signature Brick skoletaske

Sej Lego skoletaske formet som en legoklods, der både kan bruges til skole og fritid. Skoletasken består af et stort rum med plads til skolebøger og laptop. Foran er der 2 runde lommer med lynlås. På højre side er plads til en drikkeflaske. Skoletasken har en god ergonomisk støttet i ryggen som sikrer optimal komfort samt brystspænde. Skoletasken er lavet af genanvendte plastikflasker og findes i flere flotte farver. Mål: 40 x 13 x 24 cm. Volume: 24 liter.

Se udvalget af LEGO Signature Brick skoletasker hos Kids-world
LEGO penalhuse 2021

Kombiner den nye skoletaske fra LEGO med et sejt matchende penalhus. LEGO Penalhuse åbnes med en lynlås og er fyldt med alle de skriveredskaber dit barn har brug for i skolen.

Find LEGO penalhuse her hos Kids-world
regnslag til skoletaske, regnslag til rygsæk, regnslag til taske, regnslag til skoletaske, raincover rygsæk, jeva regnslag til skoletaske, ergobag regnslag til skoletaske, lego regnslag til skoletaske, eastpak regnslag til skoletaske, trespass regnslag til rygsæk, satch regnslag til skoletasker, regnslag til skoletasker
LEGO regnslag

Legos bud på et regnslag er nemt at kende i trafikken, det er nemlig skrigende neongult. Regnslaget er nemt at tage af og på skoletasken. Mål:  48x36x25 cm.

Find regnslaget hos Kids-world

SE OGSÅ: Jeva skoletasker 2021

Indlægget LEGO skoletasker 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!