July 9, 2020
løbehjul med skoletaske, løbehjul med rygsæk, skoletaske med hjul, rygsæk med hjul, skoletaske med løbehjul, rygsæk med løbehjul, klar til skolestart

Løbehjul med skoletaske

I flere år har skoletasker med hjul været et hit hos mange børn, men nu er der kommet noget nyt på markedet nemlig et løbehjul med skoletaske.

Micro Maxi 4in1 løbehjul med skoletaske er det helt rigtige valg, når dit barn skal klædes ordentlig på til skole. Skoletasken kan være tung at bære, det kan de fleste forældre nikke genkendende til. Men med dette smarte løbehjul, hvor skoletasken er monteret fast ved styret, er det hurtigt og nemt for børnene at komme hurtigt afsted, uden at skulle slæbe på den tunge taske.

Micro Maxi 4 in 1 er et ideel produkt til børn fra 5-12 år, som ønsker at have skoletaske og løbehjul i en funktion. Det er ofte en stor vægt børn bærer på ryggen, hvilket de helt slipper for, når de har denne gode kombination. Desuden kommer de langt hurtigere frem til den ønskede destination.

Micro Maxi 4in1 løbehjul med rygsæk er af en rigtig fin kvalitet. Den er schweizisk produceret, og med forretningsfolk som det primære kundesegment er det klart, at kvaliteten skal være i top. Greb, deck og hjul er alle komfortable, og bidrager til høj komfort ved børnene.

Rygsækken har en kapacitet på hele 16 liter og løbehjul og taske kan fodles sammen, så den er let at have med helt ind i skoleklassen. Skoletasken er lavet i forskellige flotte print:

Find skoletasken hos Cykelpartner

Specifikationer
Maksimal vægt: 50 kg
Vægt: ca 4,3 kg
Højde: Justerbar i højden fra 68 cm op til 91 cm
Dimention: L 30,0 x H60,0 x B20,0cm
Hjul: 120 mm foran og 80mm i bag
Hjul materiale PU – Polyurethan
Rygsækkens indhold: 16 liter

Vedligeholdelse
Det er en god ide at bruge løbehjulet til at komme hurtigere frem, og du behøver næsten ikke at vedligeholde Micros Maxi 4 in 1. Bevæger du dig udenfor på løbehjulet, er det dog en god idé at gøre den rent med jævne mellemrum.

Indlægget Løbehjul med skoletaske indeholder affiliatelinks