juni 24, 2021
LOL Surprise skoletaske og rygsæk, lol surprise skoletasker, skoletasker til piger, lol surprise rygsække, skoletasker til piger, pink skoletasker til piger, lol surprise gaveideer, lol surprise tasker

LOL Surprise skoletaske og rygsæk

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er LOL Surprise pigerne i høj kurs hjemme hos jer? Så er en LOL Surprise skoletaske lige sagen.

LOL Surprise skoletaske er en skoletaske til pigen, der ikke kan få nok at LOL Surprise magiske univers.

Hvad er L.O.L. Surprise?

L.O.L. Surprise er bitte små fenimine dukker der skal pakkes ud af et “æg” hvori der ligger flere lag af overraskelser, inden junior, når frem til L.O.L. surprise dukken. I L.O.L. universet er der dukker, kæledyr, huse, møbler, køretøjer og masser af andet tilbehør. De har været meget populære de seneste ca. 5 år og kan sammenlignes lidt med et Kinderæg for lidt større piger. Det er lidt af et samlerobjekt, hvor nogle dukker er mere sjældne end andre.

SE OGSÅ: Top Model skoletasker

Er din datter vild med L.O.L. surprise og samler på de små L.O.L. dukker, så har vi samlet et udvalg af skønne L.O.L surprise skoletasker.

Lol Surprise rygsæk

Her får du en LOL skoletaske med det fineste print – helt magisk og fortryllende, ligesom alle karaktererne fra LOL Surprise verdenen! Tasken har et stort rum med plads til bøger, penalhus, skiftetøj og meget andet, samt en mindre lomme foran, der er perfekt til madkassen, i to lommer i siderne til drikkedunk. Taskens skulderstropper kan sågar justeres, så tasken passer perfekt til din lille engel. LOL rygsækken er perfekt som første skoletaske eller til børnehaven. Mål: 30 x 41 x 14 cm.

Find rygsækken hos Gucca
L.O.L. Surprise skoletaske

Denne taske er ikke blot super flot at se på, med utallige detaljer og lækre farver, den er også praktisk med justerbare stropper og en rummelig forlomme. Tasken måler: 40 x 33 x 12 cm. og kan sagtens rumme skolebøger, penalhus og madkasse.

Find skoletasken hos Gucca
LOL Surprise skoletaske

Med sit smarte design vil alle i skolegården elske denne fine taske. Der er plads til både skolebøger, A4 ark, madpakke og penalhus i tasken, med dens to store rummelige rum. I siderne vil du desuden finde netlommer med plads til drikkedunk og andet. Skoletasken sikrer desuden god synlighed med dens indbyggede LED-lys bagpå, der kan lyse de mørke stunder op. Mål: 31 x 47 x 24 cm.

Find skoletasken hos Gucca

SE OGSÅ: LOL Surprise gaveideer til børn

Indlægget LOL Surprise skoletaske og rygsæk indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!