august 20, 2022
minecraft skoletaske, minecraft skoletasker, minecraft rygsæk, minecraft taske til skole, minecraft skoletaske til børn, minecraft gaveideer, minecraft gaver

Minecraft skoletaske og rygsæk

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er der en Minecraft fan på hjemadressen, som kun ønsker sig en Minecraft rygsæk/skoletaske?

Så er du havnet det rette sted! Minecraft rygsæk og skoletaske er Klarttilskolestarts speciale og vi har selvfølgelig samlet dig et overblik, så du kan vælge den helt rigtige Minecraft rygsæk, så skoletasken matcher sin Minecrafts fans’ hobby. En Minecraft rygsæk er oplagt til skolesøgende gamere!

Det helt særlige univers omkring Minecraft er fuldstændig unikt og genkendeligt. Den særlige knap så pixeleret 8-bit opløsning gør at spillet og universet genkendes. Spillet handler om at placere blokke og derefter gå på eventyr. Det foregår i en uendelig genereret verden med stort åben terræn – isbjerge, svampede søer, store enge og meget mere – fyldt med hemmeligheder, vidundere og fare!

Minecraft skoletasker

Grøn Minecraft rygsæk

Er junior stor fan af computerspillet Minecraft? Så skal junior da have sådan en fed Minecraft rygsæk. Den lille, men rummelige rygsæk er sort og neongrøn. På fronten sidder det ikoniske ansigt, som er dannet af sorte firkanter. Den neongrønne rygsæk er udstyret med to “ben”, som ligeledes er dekoreret med sorte firkanter. Den kan fint anvendes som skoletaske, da den måler 43 x 31 x 18 cm. I dens indre befinder der sig 3 dejlige store rum, der hver lukkes af kraftige sorte lynlåse. Minecraft skoletasken er lavet af polyester, og den vejer 500 gram. Den er forsynet med et sort håndtag i toppen og et par indstillelige skulderremme i sort og neongrøn. Find den hos MerchShark.

Grøn Minecraft skoletaske

Sej skoletaske til enhver Minecraft fan. På tasken kan man se et stort creeper hoved, med et flot grønt design udenom. På siden af tasken er der en lomme til din vandflaske, en lomme på siden af tasken og bagpå til småting. I midten er der et stort rum, hvor du kan opbevare din computer, bøger, kabler og andre småting. Find den hos Gucca. 

Blå Minecraft rygsæk til skole

Denne skoletaske er perfekt til minecraft fans! På forsiden kan man se en iron pickaxe, opskriften på pickaxen på siden af tasken, og foran er der et ur og en fakkel. Inden i er der plads til en computer, bøger, kabler og andre småting, som gør, at den er perfekt til skolebrug. Ca. mål 43 x 30 x 15 cm. Find den hos Gucca.

Minecraft rygsæk

Denne taske er dediceret til dem, som elsker at mine i minecraft. Det kan du vise med denne taske, hvor der står ‘Minecraft Miner’s Society’. På siden af tasken er der en lomme til din vandflaske. Der er også lommer på siden af tasken og bag på, som er beregnet til småting. I midten er der et stort rum, hvor du kan opbevare din computer, bøger, kabler og andre småting. Find den hos Gucca.

Minecraft skoletaske til børn

Alle minecraft fans kan få glæde af denne flotte skoletaske, hvis design er inspireret af nogle af de forskellige væsener i Minecraft-universet. Den flotte skoletaske måler 44x37x10 cm, har justerbare polstrede skulderstropper og polstret ryg. Hovedrummet er dejligt rummeligt og det forreste rum indeholder en indvendig lomme med åbninger til blyanter og kuglepenne. Skoletasken har også to sidelommer, hvoraf den ene er en netlomme. Find den hos Gucca.

Sort Minecraft rygsæk til skole

Den flotte skoletaske måler 40x28x13 cm, har justerbare polstrede skulderstropper og polstret ryg. Hovedrummet er dejligt rummeligt og det forreste rum indeholder en indvendig lomme med åbninger til blyanter og kuglepenne. Skoletasken har også to sidelommer, hvoraf den ene er en netlomme. Find den hos Gucca.

Creeper skoletaske til børn

Alle minecraft fans kan få glæde af denne flotte skoletaske, hvis design er inspireret af de creepers fra spillet, hvor de laver kæmpestore eksplosioner. Den flotte skoletaske måler 44x37x10cm, har justerbare polstrede skulderstropper og polstret ryg. Hovedrummet er dejligt rummeligt og det forreste rum indeholder en indvendig lomme med åbninger til blyanter og kuglepenne. Skoletasken har også to sidelommer, hvoraf den ene er en netlomme. Find den hos Gucca.

Grå Minecraft rygsæk

Tasken er udstyret med store rum, der er perfekte til opbevaring af bøger, penalhus, computer osv. De polstrede skulderremme sikrer maksimal komfort, og de er desuden justerbare. Tasken er udført i et sejt Minecraft tema. På ydersiden er tasken udstyret med en lomme til en vandflaske eller lignende. Tasken måler 47 x 40 x 6,4 cm. Find den hos Gucca.

SE OGSÅ: Fodbold skoletaske

SE OGSÅ: Find en sej Avengers skoletaske

Indlægget Minecraft skoletaske og rygsæk indeholder affiliatelinks til trovædige danske webshops

error: Content is protected !!